MFC-5890CN

Faksien esikatselu ennen tulostusta.

Voit katsella saapuneita faxviestejä Brotherin näytöllä painamalla FAX PREVIEW-näppäintä.

Kun esikatselutoiminto on käytössä, uuden faxviestin saapuessa Brotherin näyttöön tulee ilmoitus ennen viestin tulostusta.

OTA ESIKATSELU KÄYTTÖÖN

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Valitse Kyllä painamalla 1.

Brotherin näytössä pyydetään varmistamaan että faxviestejä ei tulla tulostamaan automaattisesti.

3. Valitse OK painamalla 1.

<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Paina Kyllä.

Brotherin näytössä pyydetään varmistamaan että faxviestejä ei tulla tulostamaan automaattisesti.

3. Paina Kyllä.

4. Paina STOP/EXIT.
  • Värilliset faksit talletetaan Brotherin muistiin vain jos asetuksen Mustav/väri arvo on "MV (Enint. A3)". (Asetusta ei ole kaikissa malleissa.)

• Kun esikatselu on käytössä, Brother ei tulosta varmuuskopiota vaikka varmuuskopiotoiminto olisi käännetty päälle.

• Esikatselu ei ole käytössä kun Faxviestien edelleenlähetys on käytössä.

ESIKATSELUN KÄYTTÖ

Uuden faxviestin saapuessa Brotherin näyttöön tulee ilmoitus viestin saapumisesta.

- Esim: Uusia faks: 02.

Kun näyttöön tulee ilmoitus toimi seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä niin näet luettelon uusista fakseista.

• Näet luettelon vanhoista fakseista painamalla * (numeronäppäimistön alarivillä). Painamalla # (numeromerkki) pääset takaisin uusien faksien luetteloon.

• (Ei malleissa MFC-5890CN ja MFC-5895CW)
      Jos saat monisivuisen faxviestin jossa eri sivut ovat eri kokoisia (esim. yksi A4-sivu ja yksi A3-sivu), laite luo jokaiselle sivukoolle oman tiedostonsa ja silloin näytössä yksi faksiviesti voi näkyä useampana viestinä.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä katseltava faxviesti.

3. Paina OK.

• Jos viesti on suurikokoinen, sen tulo näyttöön kestää jonkun aikaa.

• Näytössä näet nykyisen sivunumeron ja valitun viestin sivujen yhteismäärän.

• Jos viestissä on enemmän kuin 99 sivua, viestin sivujen yhteismäärän kohdalla on XX.

4. Paina STOP/EXIT.

Esikatselun aikana seuraavat ohjauspaneelin näppäimet saavat aikaan seuraavia toimintoja:

• * (tähti): Suurenna kuvaa.

• # (numeromerkki): Pienennä kuvaa.

• Nuoli ylös- ja alas-näppäimet: Vieritä kuvaa pystysuunnassa.

• Nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimet: Vieritä kuvaa vaakasuunnassa.

• 0: Kierrä kuvaa myötäpäivään.

• 2: Poista viesti. Varmista poisto painamalla 1.

• 7: Siirry edelliselle sivulle.

• 9: Siirry seuraavalle sivulle.

• OK: Siirry seuraavaan vaiheeseen, vaihtoehdot ovat tulostus, paluu ja poistuminen.

• CLEAR tai CLEAR/BACK: Siirry takaisin faxluetteloon.

• BLACK (MONO) START: Tulosta viesti.

Tee jokin seuraavista:
      • Paina 1 niin tulostetaan koko viesti.

• Paina 2 niin tulostetaan vain näytössä näkyvä sivu.

• Paina 3 niin tulostetaan sivut näytössä näkyvästä sivusta loppuun asti.

(Tulostuksen jälkeen voit valita poistetaanko viesti vai tulostetaanko se.)

<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä niin näet luettelon uusista fakseista.

• Näet luettelon vanhoista fakseista painamalla näytöllä Vanha Fax. Painamalla Uusi Fax pääset takaisin uusien faksien luetteloon.

• Jos saat monisivuisen faxviestin, jossa eri sivut ovat eri kokoisia (esim. yksi A4-sivu ja yksi A3-sivu), laite luo jokaiselle sivukoolle oman tiedostonsa ja silloin näytössä yksi faksiviesti voi näkyä useampana viestinä.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä katseltava faxviesti.

3. Paina haluttua faxviestiä.

• Jos viesti on suurikokoinen, sen tulo näyttöön kestää jonkun aikaa.

• Näytössä näet nykyisen sivunumeron ja valitun viestin sivujen yhteismäärän.

• Jos viestissä on enemmän kuin 99 sivua, viestin sivujen yhteismäärän kohdalla on XX.

4. Paina STOP/EXIT.

Esikatselun aikana seuraavat ohjauspaneelin näppäimet saavat aikaan seuraavia toimintoja:

• Image01 : Suurenna kuvaa.

• Image02 : Pienennä kuvaa.

• Nuoli ylös- ja alas-näppäimet: Vieritä kuvaa pystysuunnassa.

• Nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimet: Vieritä kuvaa vaakasuunnassa.

• Image03 : Kierrä kuvaa myötäpäivään.

• Image04 : Poista viesti. Varmista poisto painamalla Kyllä.

• Image05 : Siirry edelliselle sivulle.

• Image06 : Siirry seuraavalle sivulle.

• Image07 : Siirry takaisin faxluetteloon.

• Image08 : Tulosta viesti.

Tee jokin seuraavista:
      • Paina Tul. kaikki sivut niin tulostetaan koko viesti.

• Paina Tulost. vain tämä sivu niin tulostetaan vain näytössä näkyvä sivu.

• Paina Tul. tältä sivulta alk. niin tulostetaan sivut näytössä näkyvästä sivusta loppuun asti.

• Image09 : Sulje esikatselu.

POISTA KAIKKI VIESTIT LUETTELOSTA

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Poista kaikki.

3. Paina OK.

4. Varmista painamalla 1.

5. Paina STOP/EXIT.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Paina Lisää.

3. Paina Poista kaik.

4. Varmista painamalla Kyllä.

5. Paina STOP/EXIT.

TULOSTA KAIKKI LUETTELON VIESTIT

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Tulosta kaikki.

3. Paina OK.

Brother tulostaa viestit.

4. Paina STOP/EXIT.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Paina Lisää.

3. Paina Tul. kaikki.

4. Paina STOP/EXIT.

ESIKATSELU POIS KÄYTÖSTÄ

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Fax Preview –> Off.

3. Paina OK.

Brotherin näytössä pyydetään varmistamaan toiminto:

Poista fax esikatselu ja tulosta uudet saapuvat faksit?

Kyllä –> Paina 1

Ei –> Paina 2

4. Valitse Kyllä painamalla 1.

Brotherin näytössä kysytään:

Jatka –> 1

Tul. kaikki faksit –> 2

Peruuta –> 3

5. Tee jokin seuraavista:

• Paina 1 niin esikatselu lopetetaan tulostamatta talletettuja viestejä. Jatka vaiheesta 6.

• Paina 2 niin viestit tulostetaan ja sitten esikatselu lopetetaan. Jatka vaiheesta 7.

• Paina 3 jos poistut ja esikatselua ei lopeteta. Jatka vaiheesta 7.

6. Varmista viestien poisto painamalla 1.

7. Paina STOP/EXIT.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina FAX PREVIEW-näppäintä.

2. Paina Lisää.

3. Paina Poista käyt. Faks. esik.

4. Varmista painamalla Kyllä.

Brotherin näytössä annetaan seuraavat vaihtoehdot:

Jatka

Tul. kaikki faksit

Peruuta

5. Tee jokin seuraavista:

• Paina Jatka niin esikatselu lopetetaan tulostamatta talletettuja viestejä. Jatka vaiheesta 6.

• Paina Tul. kaikki faksit niin viestit tulostetaan ja sitten esikatselu lopetetaan. Jatka vaiheesta 7.

• Paina Peruuta jos poistut ja esikatselua ei lopeteta. Jatka vaiheesta 7.

6. Varmista viestien poisto painamalla Kyllä.

7. Paina STOP/EXIT.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW