MFC-5840CN

Käytössä on Windows XP. Latasin nettisivultanne "Tulostin- ja skanneriohjaimen paikalliselle tulostimelle, Microsoft WHQL-sertifioitu". Miten se asennetaan USB-liitännällä?

(Koskee tulostimien ja MFC/DCP-mallien käyttäjiä)
Poista CD-ROM-asemasta laitteen mukana toimitettu Software Suite CD-ROM ennen kuin jatkat.

1. Ohjaintiedosto joka on ladattu Brother Solutions Centeristä on pakattu itsensäpurkava tiedosto. Pakkauksen purkamiseksi luo ensin kansio paikalliselle levylle (yleensä asema C:) ja kopio tiedosto tähän kansioon.
  2. Kaksoisnapsauta tiedoston nimeä niin purkuohjelma käynnistyy ja ilmoittaa mihin kansioon pakkaus puretaan kun painat nappia.
  3. Kytke Brother USB-kaapelilla Windows XP-tietokoneeseen niin avautuu ikkuna Löydetty uusi laite ("New Hardware Wizard"). Jos ikkuna ei aukea, käynnistä Windows XP uudestaan niin silloin Löydetty uusi laite-ikkuna avautuu.

Toimi seuraavasti (kuvissa näkyvä mallinimi on vain esimerkkinä.)

1. Valitse Asenna luettelosta tai määritetystä sijainnista ("Install from a list or specific location (Advanced)") ja napsauta Seuraava ("Next").

2. Valitse valintaruutu Etsi myös sijainnista ("Include this location in the search:") ja sitten Selaa ("Browse") ja anna kansion nimi jonne ohjaintiedosto ladattiin nettisivultamme. Tarkista että CD-ROM-asema on tyhjä ennenkuin napsautat Seuraava ("Next").
    Kun ikkunassa on oikea kansio, napsauta Seuraava ("Next").

3. Ohjain asennetaan automaattisesti. Odota että asennus on valmis.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8020, DCP-8025D, FAX-1820C, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-580, MFC-5840CN, MFC-590, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880