MFC-490CW

Kun tulostan tai kopioin nopealla laadulla, tuloste siirtyy liian ylös paperilla. Mitä tehdä?

Paperista irronnut pöly voi kertyä paperinsyöttörullan pinnalle jolloin paperinsyöttö luistaa eikä paperi kulje tarpeeksi pitkälle. Toimi seuraavasti:

• Puhdista paperinsyöttörulla

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos tulostimesta.
    2. Irroita ensin sähköjohto ja avaa takakansi (1) vetämällä kahvasta.

3. Puhdista paperinsyöttörullat (1) pumpulipuikolla jota kostutetaan isopropyylialkoholilla.

4. Sulje takakansi. Tarkista että takakansi on kunnolla kiinni.
    5. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.
    6. Kytke sähköjohto.

• Käännä paperinippu ympäri paperikasetissa

Alä tee seuraavaa vaihetta jos käytät vain toiselta puolelta päällystettyä paperia (esim. valokuvapaperi).

1. Ota paperinippu ulos kasetista ja selaa nippu kunnolla.
    2. Aseta paperinippu kasettiin toisin päin.
    3. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.
    4. Kopioi tai tulosta uudestaan.

Jos ongelma ei poistu, koeta kopioida tai tulostaa suuremmalla tarkkuudella (suuremman tarkkuuden käyttö hidastaa tulostusta ja saa paperin kulkemaan pienemmällä nopeudella).

• Muuta kopion tai tulostuksen laatua

-  Kopiointi

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Copy.
    2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laatu (Quality).
    3. Valitse Normaali tai Paras. Paina OK.
    4. Käynnistä kopiointi.

- Tietokonetulostus

Windows 2000-käyttäjät:
    Valitse Start -> Settings -> Printers.

Windows XP-käyttäjät:
    Valitse Start -> Tulostimet ja faksit  (Printers and Faxes).

Windows Vista-käyttäjät:

Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Tulostimet (Printers).

1. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset (Printing Preferences...).

2. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic). Valitse kohdasta Laatu (Quality) joko Nopea normaali, Normaali, Hieno, Valokuva ja Korkein (Fast Normal, Normal, Fine, Photo tai Highest).

3. Napsauta Käytä (Apply) -> OK.

Mac OS X-käyttäjät:

1. Valitse tulostusvalikosta Print Settings.
    2. Kohdasta Quality voi vaihtaa tulostuslaatua. Valitse joko Nopea normaali, Normaali, Hieno, Valokuva tai Korkein (Fast Normal, Normal, Fine, Photo tai Highest).

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW