MFC-490CW

Käytössä on Windows Vista ja Brother on kytketty verkkotulostimeksi. Verkkoresurssien hallinta (Network Explorer) ei kuitenkaan havaitse Brotheria. Mitä tehdä?

Verkkoresurssien hallinta ei pysty havaitsemaan laitetta joka on eri verkkosegmentissä. Tarkista mihin verkkoon Brother on liitetty.

On myös mahdollista että Brotherille varattu IP-osoite on muuttunut.
Tässä tapauksessa ongelma ratkeaa käynnistämällä tietokone uudelleen.

Verkkoresurssien hallinta on Windows Vistan toiminto jolla saat yleiskuvan kaikista verkon tietokoneista, tulostimista ja muista verkkolaitteista. Se vastaa Windows XP:n Verkkoympäristö (My Network Places)-toimintoa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-375CW, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-770CW, MFC-295CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-885CW, MFC-990CW