MFC-490CW

Miten vastaanotetun faxviestin voi pienentää siten että Brother voi tulostaa sen yhdelle paperille?

• Kun asetus Automaattinen pienennys (Auto Reduction) on päällä vastaanotettu viesti pienennetään automaattisesti niin että se mahtuu tulostuspaperille. Asetus Auto Reduction pannaan ON-asentoon seuraavasti:
  1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Setup Receive ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Auto Reduction.
  5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan (tai nuoli ylös tai alas)-näppäimillä ON (tai OFF) ja paina OK.
  6. Paina Stop/Exit.

*Huom. vaiheessa 5: Eri malleissa käytetään eri nuolinäppäimiä.

• Laite laskee pienennyssuhteen faksin sivukoon ja laitteen sivukoon mukaan.
    Tarkista että laittteeseen on asetettu oikea sívukoko seuraavasti:
  1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä General Setup ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Paper Size.
  4. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan (tai nuoli ylös tai alas)-näppäimillä oikea sivukoko ja paina OK.
  5. Paina Stop/Exit.

*Huom. vaiheessa 4: Eri malleissa käytetään eri nuolinäppäimiä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW