MFC-4820C

Kuinka voin lähettää fakseja Windows XP:stä?

Suosittelemme faksien lähetykseen Brother PC Fax-ohjelmaa. Brother PC Fax on osa MFL-Pro Software Suite-ohjelmistoa joka toimitetaan laitteen mukana CD-ROMilla. Jos laitteesi mukana ei tullut CD-ROM-levyä tai jos se on hukkunut voit ladata Brother PC Fax-ajurin nettisivultamme mallin kotisivulta laitteen Brother Solutions Centerin kotisivulta. Jos haluat käyttää Windows XP:n omaa faksitoimintoa, toimi seuraavasti.

Ensin lataa ja asenna oikea Windows XP-ajuri (Windows XP oma ajuri tai Brotherin Windows XP-ajuri). Kun ajuri on asennettu, tee oikeat asetukset Windows XP PC for FAX-toimintoon.

Faksien lähettäminen on mahdollista myös Brother PC Fax-ohjelmalla.

1. Avaa ikkuna Tulostimet ja faksit. Valitse kohdasta Tulostintehtävät (Printer Tasks) toiminto Lähetä faksi (Set up faxing).

1. FAX-toiminto asennetaan.

1. Kun tiedostot on kopioitu, valitse kohdasta Tulostintehtävät (Printer Tasks) toiminto Install a local fax printer.

Ikkunaan Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes) lisätään faksikuvake.

1. Valitse [Start], [All Programs], [Accessories], [Communications], [Fax],  [Fax Console] ja avautuu ikkuna:

Täytä vaaditut kentät, varmista että annat oikean ulkolinjan etunumeron jos tarpeen, ja napsauta OK.

1. Tarkista että valintaruutu My Location on valittuna jos se ei jo ole ja napsauta OK.

1. Käynnistyy ohjattu toiminto Fax Configuration Wizard. Napsauta Next.
    Anna oikeat asetukset kun toiminto niitä pyytää.

1. Ikkunassa Select Device valitse laite jota käytetään faksina. Valitse Enable Send ja napsauta Next.

1. Anna muut ohjatun toiminnon pyytämät arvot. Nyt Brother FAX/MFC on valmis lähettämään faksia.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1820C, MFC-3420C, MFC-4820C, MFC-580, MFC-590, MFC-9070, MFC-9180