MFC-465CN

Voinko saada raportin aina faksilähetyksen jälkeen josta näen että faksi on vastaanotettu oikein?

Jokaisen lähetyksen jälkeen voidaan tulostaa lähetysraportti, josta näet vastaanottajan nimen tai faxnumeron, lähetyksen päivän, kelloajan ja keston, lähetettyjen sivujen määrän ja sen oliko lähetys onnistunut.

Jos valitaan asetus OFF tai OFF+KUVA, lähetysraportti tulostetaan jokaisen epäonnistuneen lähetyksen jälkeen, onnistuneesta lähetyksestä ei tule raporttia. Jos raportissa ilmoitetaan että tulos on NG, lähetä viesti uudestaan. Jos raportissa sanotaan "tarkista onko vastaanotetuissa sivuissa virheitä", lähetä sivut uudestaan.

Lähetysraporttiin liittyy useita asetuksia jotka määrittelevät raportin toimintaa:

1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Report Setting ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Transmission tai XMIT Report ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä (tai vasempaan ja oikeaan) oikea valinta:

*Huom kohdassa 5: Käytettävä nuolinäppäin on erilainen eri Brotherin malleissa.

• OFF
    Lähetysraportti tulostetaan jokaisen epäonnistuneen lähetyksen jälkeen, onnistuneesta lähetyksestä ei tule raporttia.

• OFF+IMAGE
    Lähetysraportti tulostetaan jokaisen epäonnistuneen lähetyksen jälkeen, onnistuneesta lähetyksestä ei tule raporttia. Raportin alle tulee osa faxviestin ensimmäisestä sivusta.

• ON
    Lähetysraportti tulostetaan jokaisen lähetyksen jälkeen.

• ON+IMAGE
    Lähetysraportti tulostetaan jokaisen lähetyksen jälkeen, raportin alle tulee osa faxviestin ensimmäisestä sivusta.

1. Paina OK.
  2. Paina Stop/Exit.

Vastaavat tiedot näet myös yhteysraporttikoosteesta, jossa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua viestiä. Tästä raportista näkyy joka lähetyksen päivä ja kelloaika, vastapuolen nimi tai faxnumero (edellyttäen että siellä on nimitunnus asetettu oikein) ja lähetyksen tulos:

1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Report Setting ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Journal Period ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä (tai oikeaan tai vasempaan) haluttu tulostusväli. Brother voi tulostaa raportin tiettyinä aikoina (50 faksia, 6, 12, 24 tuntia, 2, 7 päivää tai Ei). Kun oikea arvo näkyy näytössä paina OK.

*Huom kohdassa 5: Käytettävä nuolinäppäin on erilainen eri Brotherin malleissa.

Jos valitset 7 päivää, näytöllä pyydetään valitsemaan viikonpäivä jolloin raportti tulostetaan.

1. Anna tulostusaika 24-tuntisen kellon mukaan.
    Paina OK.
  2. Paina Stop/Exit.

Jos valitset väliajan 6, 12, 24 tuntia tai 2 tai 7 päivää, laite tulostaa raportin kun muistiin tulee 200 työtä. Vaikka tulostuksen aika ei olisi käsillä, laite tulostaa raportin ennen asetettua aikaa ja sen jälkeen kaikki raporttiin tulleet tiedot poistetaan laitteen muistista. Aina kun laite tulostaa yhteysraporttikoosteen annettuna aikana, kaikki raporttiin tulleet työt poistetaan laitteen muistista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1360, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-3360C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-820CW, MFC-845CW, MFC-885CW