MFC-410CN

Käytössä on Windows Vista. Ajuriasennuksen jälkeen ilmestyy virheilmoitus, joka viittaa BRSVC01A.EXE'een enkä voi tulostaa. Mitä tehdä?

Jos et käytä Brotheria tulostimena nyt etkä käytä Brotheria tulostimena tulevaisuudessakaan, ongelma hoituu pysäyttämällä palvelu BrSplService.
(Valitse Start -> Control Panel -> System and Maintenance -> Administrative Tool -> Service -> BrSplService -> valitse välilehdellä General kohdasta Startup valinta "Disabled".)

Ongelma ratkaistaan päivittämällä asennettu ohjain noudattaen alla olevia ohjeita:

1. Napsauta hiiren oikealla painikkeella tyhjää kohtaa Työpöydällä. Napsauta UUSI ja valitse  KANSIO. "Uusi kansio" -niminen kansio ilmestyy Työpöydälle.
  2. Napsauta kansiota oikealla hiirenpainikkeella ja valitse NIMEÄ UUDELLEEN ja laita nimeksi BROTHER.

3. Brother-Ohjelmiston Käyttöoikeussopimus ilmestyy. Napsauta HYVÄKSYN.

4. "Tiedostojen lataaminen" ilmestyy. Napsauta TALLENNA. "Tallenna nimellä" ilmestyy.

5. Alasvetovalikosta "SAVE IN" valitse kohdassa 1 luotu kansio.
    Napsauta SAVE niin tiedosto talletetaan kansioon. Lataus alkaa.

6. Kun lataus on valmis, tulee viesti "Lataaminen suoritettu loppuun".
    Jos viesti tulee, napsauta Avaa. Jos ei tule, siirry kansioon joka luotiin kohdassa 1. Kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä "brsp2p1.EXE" niin tiedoston pakkaus puretaan.
    (Tiedoston kuvakkeena on ZIP ja tiedostopääte .exe voi näkyä nimen perässä).

7. Avautuu ikkuna "Zip Self-Decompression". Napsauta DECOMPRESS.

8. Avautuu ikkuna "The decompression process was successful". Napsauta OK.

9. Luodaan kansio "brxsp2p1".

10. Sulje kaikki avoinna olevat sovellukset.

11. Avaa kansio "brxsp2p1" ja kaksoisnapsauta tiedoston nimeä: setup.exe.

12. Tulee viesti "You must restart your computer. Do you restart your computer now?". Napsauta OK.

13. Ohjain on päivitetty ja voit tulostaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, FAX-1820C, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-820CW, MFC-890