MFC-3420C

Kun MFL-Pro Suite asennetaan CD-ROMilta, tulee virheilmoitus INST32 kuten alla näkyy ja asennus ei etene. Mitä tehdä?

Ilmoitus voi aiheutua siitä että tietokoneeseen on jo asennettu ScanSoft™ PaperPort™ 11SE tai PaperPort® 9.0SE tai vanhempi versio tästä ohjelmasta.

Jos ohjelmaa ei tarvitse päivittää, jatka asennusta painamalla Cancel.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN