MFC-3240C

Miksi näyttöön tulee ilmoitus EI VÄRIKASETTIA ("NO CARTRIDGE") vaikka juuri asetin laitteeseen värikasetin sisälle?

Tarkista että värikasetissa, jonka juuri asensit on riittävästi väriä sisällä:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä INK, INK MANAGEMENT tai INK MANAGEMENT/Reports.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä MUSTETTA JÄLJ. ("INK VOLUME").
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tarkastettava väri. Näyttöön tulee 7 laatikkoa. Kun kasetti on täysi, 7. laatikko on musta. Kun kasetti tyhjenee, musta laatikko siirtyy vasempaan kohti merkkiä "-".
  4. Paina STOP tai EXIT.

Vaihda kaikki tyhjät värikasetit uusiin. (Ohjeet värikasetin vaihtamisesta löydät tästä UKK-listasta).

Jos kaikissa värikaseteissa on riittävästi väriä, aseta juuri vaihdettu kasetti uudelleen paikoilleen seuraavan ohjeen mukaisesti:

Kun kasetti asennetaan, siitä poistetaan suojateippi jolloin kasetti ei ole enää tiivis. Tämä tarkoittaa että kasettia on tämän jälkeen aina pidettävä pystysuorassa. Jos kasetti poistetaan laitteesta ja asetetaan pöydälle kyljelleen, silloin musteputkeen voi mennä ilmaa. Ilman poistaminen voi vaatia useita puhdistuskertoja.

HUOM: Seuraavan ohjeen kuvat eivät välttämättä esitä sinun laitettasi. Samat ohjeet kuitenkin pätevät kaikkiin samaa koneistoa käyttäviin malleihin.
  1. Käännä dokumenttikansi kiinni ja sulje kannen tuki.

2. Nosta yläkansi niin pitkälle että se lukittuu yläasentoonsa.

3. Vedä värikasettia pitävästä kynnestä ja poista ao. värin (tässä musta) värikasetti. Aseta kasetti takaisin ja paina se alas niin että kuuluu naksahdus. Tarkista että kynsi menee varmasti kasetin päälle.

Toistamme että kun kasetti asennetaan, siitä poistetaan suojateippi jolloin kasetti ei ole enää tiivis ja kasettia on tämän jälkeen aina pidettävä pystysuorassa. Paina kasetti tukevasti pohjaan asti ja tarkasta että kynsi menee kasetin päälle kuvan mukaisesti.

1. Kun kasetit on asennettu, sulje kansi.

2. Näyttöön voi tulla kysymys:
    Vaihdoitko Mu?  Kyllä   Ei.
    On tärkeää että PAINAT 1 jolloin vastaat kysymykseen KYLLÄ ja mustetason laskuri nollaantuu.
    The LCD should prompt you to install the black ink cartridge.

3. Kun kysymykseen on vastattu oikein, laite aloittaa puhdistuksen.
Jos näyttöön tulee taas ilmoitus EI VÄRIKASETTIA irroita verkkojohto, odota noin 10 sekuntia ja kytke verkkojohto takaisin. Jos näyttöön tulee päivämäärä ja kellonaika, ongelma on ratkaistu.

Jos ilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-myyjääsi.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1840C, MFC-3240C, MFC-3340CN