MFC-295CN

Tulostin tietokoneesta tavalliselle paperille mutta musta väri ei kuivu. Mitä tehdä?

Tulostinohjaimen asetuksista täytyy valita tulostusmateriaaliasetukseksi (Media type) Tavallinen paperi (Plain Paper).

Tulostusmateriaaliasetus muutetaan seuraavasti:

Windows-käyttäjät:

1. Windows 2000-käyttäjät:
    Valitse Käynnistä -> Asetukset -> Tulostimet (Start -> Settings -> Printers)

Windows XP-käyttäjät:
    Valitse Käynnistä -> Tulostimet ja faksit  (Start -> Printers and Faxes)

Windows Vista™-käyttäjät:
    Valitse Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Tulostimet (Start-> Control Panel -> Hardware and Sound-> Printers)

2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset (Printing Preferences)....

3. Valitse välilehti Basic.

4. Valitse Media Type-kohdasta Plain Paper.

5. Napsauta OK.

(Ikkunan ulkoasu on erilainen eri Windowsin versioissa)

Macintosh-käyttäjät:

1. Valitse File -> Print.

2. Osoita kohdan Media Type alasvetovalikkoa.

3. Valitse valikosta Plain Paper.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W