MFC-260C

Miten luodaan kansilehti PC-FAX-toiminnolle.

Brother PC-FAX-toiminnolla lähetät faksin mistä tahansa sovelluksesta jolla voit tulostaa Windowsista. Voit lähettää minkä tahansa dokumentin, joita sovelluksessa voi avata, faksina. Lähetyksen yhteydessä voit lähettää myös kansilehden.

1. Lähetettävä dokumentti on auki sovelluksessa. Napsauta sovelluksessa Tiedosto (File) => Tulosta (Print). Valitse tulostimeksi Brother PC-FAX ja napsauta OK tai PRINT sovelluksesta riippuen.

2. Ota kansilehti käyttöön:

1. FAKSITYYLIN KÄYTTÄJÄT: Kun kansilehti on käytössä, tekstin Kansilehti käytössä (P) (Cover Page On (P)) vieressä on keltainen merkki. Jos ei ole, napsauta sitä niin kansilehti on käytössä.

Image

2. YKSINKERTAISEN TYYLIN KÄYTTÄJÄT: Aseta ruksi valintaruutuun Kansilehti käytössä (Cover page On).

Image

3. Kansilehtiasetuksia voi muuttaa kun napsautat kansilehtikuvaketta. Image
    Avautuu ikkuna Brother PC-Faxin kansilehden asetukset (Brother PC-FAX Cover Page Setup).

Image

4. Täytä halutut kohdat:

• VASTAANOTTAJA:
      Kirjoita vastaanottajan nimi ja muut tiedot.

Jos lähetät faksin useammalle vastaanottajalle, kansilehdelle ei tulosteta vastaanottajan tietoja.

• LÄHETTÄJÄ:
      Kirjoita lähettäjän nimi ja muut tiedot.

Oletuksena tähän kohtaan kopioidaan tiedot Brother PC-FAX-asetukset-ikkunaan annetuista tiedoista.

• HUOMAUTUS:
      Kirjoita teksti joka halutaan kansilehdelle.

• MUOTO:
      Valitse kansilehden asettelumalli.

• KANSILEHDEN OTSIKKO:
      Voit lisätä kansilehdelle bittikarttakuvan, kuten yrityksen logon.
      Valitse Selaa-napilla oikea BMP-tiedosto ja sitten tasaustyyli.

• LASKE KANSILEHTI:
      Kun tämä ruutu on valittuna, kansilehti lisätään sivujen määrään.
      Kun tämä ruutu on tyhjä, kansilehti ei kuulu sivujen määrään.

5. Napsauttamalla Esikatselu näet kuvan kansilehdestä nykyasetuksilla. Kun asetukset on tehty, napsauta BACK TO MENU niin pääset takaisin ikkunaan "Brother PC-Faxin kansilehden asetukset".

6. Napsauta OK kun kansilehti on valmis niin pääset takaisin PC-FAX-ikkunaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-845CW, MFC-885CW, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW