MFC-260C

Mitä tarkoittaa näytön viesti Käyt.kelv.laite / Kytke irti USB-laite ("Unusable Device / Please Disconnect USB Device")?

Ilmoitus tarkoittaa että USB-suoraliitäntään on kytketty USB-laite tai muistitikku jota ei tueta.
Mainittu laite voi olla myös viallinen.
Tuettujen USB-muistitikkujen tulee täyttää seuraavassa taulukossa annetut ehdot.

USB Class USB Mass Storage Class
Sub Class SCSI tai SFF-8070i
Transfer Protocol BOT (vain Bulk transfer)
Tiedostojärjestelmä FAT12/FAT16/FAT32
*NTFS-järjestelmää ei tueta.
Sektorin koko 512 tavua
Koko 16 Mt - 8 Gt

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-135C, DCP-150C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-560CN, DCP-770CW, MFC-260C, MFC-465CN, MFC-885CW