TJ-4121TN

Langattoman yhteyden suojaustietojen (kuten SSID:n ja verkkoavaimen) etsiminen Windows-ympäristössä

Nämä vaiheet voivat auttaa sinua löytämään langattoman suojauksen asetukset, jos tietokoneesi on myös kytketty verkkoon langattoman yhteyden avulla.

Jos et löydä näitä tietoja alla olevien vaiheiden avulla, löydät langattoman verkon suojausasetukset langattoman tukiaseman / reitittimen mukana toimitetuista ohjeista. Tietoturvatietojen oletusarvo voi olla valmistajan nimi tai mallin nimi.

Jos et vieläkään löydä suojausasetuksia, ota yhteyttä reitittimen valmistajaan, järjestelmänvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaasi.

Alla olevat kuvat esittävät vastaavaa tuotetta ja käyttöjärjestelmää, ja ne voivat poiketa sinun tulostimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi.

> Windows 10

> Windows 8.1

> Windows 8

> Windows 7

> Windows Vista

Windows 10

1. Napsauta [Käynnistä] -painiketta - [Windows System].

2. Napsauta [Ohjauspaneeli].

3. Napsauta [View Network Status and tasks] kohdassa [Network and Internet].
    Voita 10 Näytä verkon tila ja tehtävät

Jos on valittu ”suuret kuvakkeet” tai ”pienet kuvakkeet”, valitse [Verkko- ja jakamiskeskus].

4. Napsauta [Muuta sovittimen asetuksia].
    Voita 10 muuta sovittimen asetuksia

5. Kaksoisnapsauta [Wi-Fi].
    Voita 10 Wi-Fi

Verkkoyhteydet (Network Connections) - ikkuna tulee näyttöön.

Jos VERKKO- ja INTERNET- näyttö tulee näkyviin, noudata seuraavia ohjeita:

1. Jos Wi-Fi-kytkin on pois päältä, ota se käyttöön napsauttamalla.
    2. Napsauta sen verkon nimeä (SSID) jota haluat käyttää.
    3. Napsauta [Yhdistä].
    4. Kaksoisnapsauta [Wi-Fi] näytössä Verkkoyhteydet (Network Connections).
  6. Napsauta [Wireless Properties].
    Voita 10 langatonta ominaisuutta

7. Napsauta [turvallisuus] -välilehteä.
    Voita 10 turvallisuus välilehti

8. Vahvista kohtien ”Security type”, ”Encryption type” ja ”Network Security key” oikealla puolella olevat valinnat.
    Voita 10 tietoturvatyyppiä

Valitse Näytä merkit -valintaruutu, jos haluat näyttää suojausavaimen.

Koska suojausavainta muutetaan suojaustyypin mukaan, arvot voivat poiketa verkon tukiaseman/reitittimen arvoista.

9. Sulje (SSID) Wireless Network Properties -ikkuna napsauttamalla [X].

Windows 8.1

1. Napsauta [Desktop] -tiiltä.
    Win81-pöytäkone

Jos työpöytä on jo näkyvissä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Siirrä hiiren osoitin näytön oikeaan alakulmaan.
    Win81 oikea alakulma

3. Kuvakkeet tulevat näkyviin.
    Valitse [Asetukset].
    Win81 asetukset

4. Napsauta [Ohjauspaneeli].
    Win81-ohjauspaneeli

5. Ohjauspaneeli avautuu.
    Napsauta Näytä verkon tila ja tehtävät [View Network Status and tasks].
    Win81 Näytä verkon tila ja tehtävät

6. Napsauta [Muuta sovittimen asetuksia].
    Win81 muuttaa sovittimen asetuksia

7. Kaksoisnapsauta [Wi-Fi].
    Win81 WI-Fi

8. Seuraavassa esitetyt menettelyt vaihtelevat näytöstä riippuen.
    Jos Network-kuvake näkyy, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    Win81 Network charmia

Jos Wi-Fi-tila näkyy, siirry vaiheeseen 13.
    Win81 Wi-Fi-tila

9. Napsauta [Wi-Fi] -kytkintä jos se ei ole jo käytössä (On-asennossa).
    Jos kytkintä ei näy tai se on jo On (käytössä), siirry seuraavaan vaiheeseen.
    Win81 Wi-Fi-kytkin

10. Valitse sen verkon nimi (SSID) jonka asetuksia haluat katsoa.
    __LW_PS_TAG__}

11. Napsauta [Yhdistä].
    Win81 Connect

12. Kaksoisnapsauta [Wi-Fi] kohdassa [Verkkoyhteydet].
    Win81 Network Connections

13. Wi-Fi Status - valintaikkuna tulee näyttöön.
    Napsauta [Wireless Properties].
    Win81 Wireless Properties

14. Avautuu (SSID-nimi) Wireless Network Properties ikkuna.
    Napsauta [turvallisuus] -välilehteä.
    Win81 Security Tab

15. Vahvista asetusten ”Security type”, ”Encryption type” ja ”Network Security key” oikealla puolella näkyvät valinnat.
    Win81 Security tyyppi

Näytä suojausavain valitsemalla Näytä merkit-valintaruutu.

Koska suojausavainta muutetaan suojaustyypin mukaan, arvot voivat poiketa verkon tukiaseman/reitittimen arvoista.

16. Sulje (SSID) Wireless Network Properties -ikkuna napsauttamalla [X].

Windows 8

1. Siirrä hiiren osoitin näytön oikeaan alakulmaan.
    Win80 oikeassa alakulmassa

Napsauta ilmoitusalueella näkyvää verkkokuvaketta niin avautuu vaiheessa 4 näkyvä ikkuna.
    Win80-verkkokuvake 1

2. Kuvake tulee näkyviin.
    Valitse [Asetukset].
    Win80-asetukset

3. Napsauta verkkokuvaketta.
    Win80 Network Icon 2

4. Verkko näytetään.
    Valitse sen verkon nimi (SSID) jonka asetuksia haluat katsoa napsauttamalla nimeä oikealla hiirennäppäimellä, sitten valitse seuraavasta ikkunasta [View connection properties].
    Win80 Näytä yhteysominaisuudet

5. Avautuu (SSID-nimi) Wireless Network Properties ikkuna.
    Napsauta [turvallisuus] -välilehteä.
    Win80 Security -välilehti

6. Tarkista kohtien ”Security type”, ”Encryption type” ja ”Network Security key” oikealla puolella näkyvät valinnat.
    Win80 Security tyyppi

Näytä suojausavain valitsemalla Näytä merkit-valintaruutu.

Koska suojausavainta muutetaan suojaustyypin mukaan, arvot voivat poiketa verkon tukiaseman/reitittimen arvoista.

7. Sulje (SSID) Wireless Network Properties -ikkuna napsauttamalla [X].

Windows 7

1. Valitse [Käynnistä] - [Ohjauspaneeli].

2. Napsauta kohdassa [Network and Internet] Näytä verkon tila ja tehtävät [View Network Status and tasks].
    Win7 Näytä verkon tila ja tehtävät

Jos on valittu ”suuret kuvakkeet” tai ”pienet kuvakkeet”, valitse [Verkko- ja jakamiskeskus].

3. _Verkko- ja jakamiskeskus (Network and Sharing Center) - valintaikkuna tulee näyttöön.
    Valitse [Hallitse langattomia verkkoja].
    Win7 hallinnoi langattomia verkkoja

4. Näyttöön tulee Manage Wireless Networks -valintaikkuna.
    Napsauta rekisteröityä profiilia hiiren kakkospainikkeella ja napsauta avautuvassa valikossa [Ominaisuudet].
    Win7 Profiilin ominaisuudet

5. Näyttöön tulee (Profiilinimi) Wireless Network Properties - valintaikkuna.
    Napsauta [Connection] -välilehteä.
    Win7 (profiili) langattoman verkon ominaisuudet

6. Varmista että kohdassa SSID on oikean verkon nimi.
    __LW_PS_TAG__}

7. Napsauta [turvallisuus] -välilehteä.
    Win7 Security -välilehti

8. Varmista kohtien ”Security type”, ”Encryption type” ja ”Network Security key” oikealla puolella olevat valinnat.
    Win7 Security tyyppi

Näytä suojausavain valitsemalla Näytä merkit-valintaruutu.

Koska suojausavainta muutetaan suojaustyypin mukaan, arvot voivat poiketa verkon tukiaseman/reitittimen arvoista.

9. Sulje (profiilin nimi) Wireless Network Properties -valintaikkuna napsauttamalla [X] .

10. Sulje langattomien verkkojen hallinta -valintaikkuna napsauttamalla [X] .

Windows Vista

1. Valitse [Käynnistä] - [Ohjauspaneeli].

2. Napsauta Näytä verkon tila ja tehtävät [View Network Status and tasks] kohdassa Verkko ja Internet [Network and Internet].
    WinVista View -verkon tila ja tehtävät

Jos Verkko ja Internet [Network and Internet] ei näy, napsauta Verkko ja jakamiskeskus [Network and Sharing Center].

3. Network and Sharing Center - valintaikkuna tulee näyttöön.
    Valitse [Hallitse langattomia verkkoja].
    WinVista hallinnoi langattomia verkkoja

4. Näyttöön tulee Manage Wireless Networks -valintaikkuna.
    Napsauta rekisteröityä profiilia hiiren kakkospainikkeella ja napsauta näytetyssä valikossa [Ominaisuudet].
    WinVistan profiilin ominaisuudet

5. Näyttöön tulee (Profiilinimi) Wireless Network Properties - valintaikkuna.
    Napsauta [Connection] -välilehteä.
    WinVista (profiili) Wireless Network Properties

6. Ikkunassa Wireless Network Properties tarkista että kohdassa SSID on oikea nimi.
    __LW_PS_TAG__}

7. Napsauta [turvallisuus] -välilehteä.
    WinVista Security -välilehti

8. Tarkista kohtien ”Security type” ja ”Encryption type” oikealla puolella näkyvät valinnat.
    WinVista Security tyyppi

9. Sulje (profiilin nimi) Wireless Network Properties -valintaikkuna napsauttamalla [X] .

10. Sulje langattomien verkkojen hallinta -valintaikkuna napsauttamalla [X] .

11. Sulje Verkko ja jakamiskeskus-valintaikkuna napsauttamalla [X] .

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, RJ-2050, RJ-2055WB, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3055WB, RJ-4250WB, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC), TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN