TD-4650TNWB

En voi tulostaa viivakoodeja oikein BarTenderin avulla.

Jos viivakoodi ei tulostu oikein, vaikka sen tiedot, koko ja sijainti ovat oikein, varmista, että viivakoodin tulostustapa -asetuksena on "BarTenderin ohjaamat viivakoodit ja ihmisen luettavissa oleva teksti".

1. Napsauta viivakoodia hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten [Ominaisuudet…].
    Ominaisuudet…

2. Valitse [Symbology and Size] -välilehti ja napsauta sitten [Print Method ] -painiketta.
    Viivakoodin ominaisuudet

Jos [Print Method ]-painike näkyy harmaana, aktivoi se tulostamalla yksi tarra BarTender-toiminnolla.

3. Valitse [BarTenderin ohjaamat viivakoodit ja ihmisen luettavissa oleva teksti.] Ja valitse sitten [OK].
    Tulostustavan asetukset

4. Sulje [Viivakoodin ominaisuudet].

5. Yritä tulostaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN