TD-4420DN/4420DN(FC)

Mikä on Brotherin BRAdmin Light- tai Professional-apuohjelmien oletuskäyttäjätunnus ja salasana?

Tulostimen asetusten hallinnan oletuskäyttäjätunnus ja -salasana ovat yksi seuraavista yhdistelmistä:

Yhdistelmä

Käyttäjä-

tunnus

Salasana
1
2 admin access
3 initpass
4 Salasana löytyy laitteen alta, kasettikotelosta tai akkukotelosta ja se on merkitty tekstillä "Pwd".

Lisätietoja sivulta [Käyttöohjeet] kohdasta [HUOMAA - Verkkoturvatiedote: Verkon oletussalasanan vaihto].

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1110NWB/1110NWBc, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)