TD-2020/2020A

Sivustosta ladattua ohjainta ei voi asentaa.

Tarkista seuraavat:

> Minne ladattu tiedosto on tallennettu?

> Oletko suorittanut ladatun tiedoston?

> Minkä ohjaimen latasit?

Mihin ladattu tiedosto on tallennettu?

Jos tiedosto on ladattu kansioon, jonka polku on pitkä (kansio on useissa muissa kansioissa), asennus voi epäonnistua. Suorita seuraavat vaiheet:

1. Luo tilapäinen kansio (esim. Brother) suoraan päähakemiston alapuolella (esim. C:\Brother) ladatun itsepurkautuvan tiedoston tallennuspaikkana.
     paikallinen kansio

2. Lataa tiedosto vaiheessa A luomaasi väliaikaiseen kansioon.
    tilapäinen kansio

3. Avaa luomasi kansio ja kaksoisnapsauta ladattua itsepurkautuva tiedostoa.
    Varmista, että olet määrittänyt väliaikaisen kansion pakkauksen purkuohjelman valintaikkunassa ja pura se sitten.
     ulosvetäjä

4. Avaa purettu kansio ja kaksoisnapsauta D_SETUP.EXE-tiedostoa.
    Asennusohjelma käynnistyy.
     d_setup

5. Noudata asennusnäytön ohjeita.

Oletko suorittanut ladatun tiedoston?

Vain tiedoston lataaminen ja purkaminen ei asenna ohjainta. Jatka asennusta seuraavasti:

Jos et tiedä, missä ladattu tiedosto sijaitsee, lataa se uudelleen ja pura se tiettyyn kansioon. Palaa kohtaan <Mihin latasit ladatun tiedoston?> ja toista vaiheet.

1. Avaa purettu kansio.
     purettu kansio

2. Kaksoisnapsauta D_SETUP.EXE-tiedostoa.
    Asennusohjelma käynnistyy.
    d_setup
  3. Noudata asennusnäytön ohjeita.

Minkä ohjaimen latasit?

Jos näyttöön tulee ilmoitus Setup Start Error code 2 (asennuksen käynnistysvirhekoodi 267) (myös koodi 193, koodi 216 tai koodi 267), valitsemasi ohjain saattaa olla väärä tälle käyttöjärjestelmälle.
Tarkista mikä käyttöjärjestelmä tietokoneessasi on uudelleen usein kysyttyjen kysymysten avulla: Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmän tunnistaminen.  ja asenna oikea ohjain uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1230PC, PT-2100, PT-2420PC, PT-2430PC, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9200DX, PT-9200PC, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-580N, QL-650TD, QL-710W, QL-720NW, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4000, TD-4100N