QL-810W/810Wc

Langaton asennus: Tulostimen liittäminen tietokoneeseen.

Yhteyden muodostaminen langattoman reitittimen tai tukiaseman avulla

Jos sinulla on jo langaton lähiverkko, voit helposti liittää tulostimen tietokoneeseesi lisäämällä tulostimen kyseiseen verkkoon.

Tällä UKK-sivulla esitetään miten luodaan yhteys infrastruktuuriverkkoon, jossa on langton reititin tai tukiasema.

Ennen asetusten määrittämistä:
Jos haluat tulostaa langattoman lähiverkkoyhteyden avulla, sinun on asennettava tulostinohjain ja P-touch-editori tietokoneeseesi alla kuvatulla tavalla. Asennusmenettely selitetään seuraavissa videoissa.
Voit ladata tulostinohjaimen ja P-touch Editorin tämän sivuston [Ladattavat tiedostot]-osiosta.

Tarkista vaatimukset

Tulostin, tietokone, langaton reititin tai tukiasema ja USB-kaapeli

Requirements

Ohjevideot

Valitse oikea video tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

Windows-käyttäjät

Näytöt voivat olla erinäköisiä eri tulostinmalleissa.

*Video tulee YouTubesta.

Mac-käyttäjät

Näytöt voivat olla erinäköisiä eri tulostinmalleissa.

*Video tulee YouTubesta.

Kirjallisen kuvauksen asennusmenettelystä näet sivulta “Miten yhdistän tulostimen tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä?

Voit käyttää myös seuraavia yhteydenmuodostusmenetelmiä.

Yhteysmenetelmä Milloin on paras käyttää Lisätietoja
WPS Kun laitteesi tukee automaattista (yhden näppäimen) asennusta (WPS: Wi-Fi Protected Setup™) Tee näin
Wireless Direct Kun sinulla ei ole langatonta reititintä tai liityntäpistettä, tai et tiedä onko langatonta reititintä tai liityntäpistettä käytettävissä Tee näin

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1110NWB/1110NWBc, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc