QL-810W/810Wc

En saa siirrettyä tietoa tietokannasta viivakoodiin. (P-touch Editor 5.2 tai uudempi (Mac))

Siirtääksesi tietoa tietokannasta P-touch Editor 5.2:n(taii uudemman) viivakoodiin,menettele seuraavasti:

1. Avaa P-touch Editor.
    Voit ladata P-touch Editorin [Ladattavat tiedostot] osiosta näiltä verkkosivuilta.

2. Klikkaa Tietokanta (Database) kuvaketta työkalurivillä.
    Database icon

3. Valitse haluamasi tietokantatiedosto ja klikkaa sitten Yhdistä (Connect) painiketta.
    Connect button

4. Klikkaa Lisää (Insert) > Viivakoodi (Bar Code) ja valitse sitten haluamasi viivakoodiprotokolla
    * Tässä esimerkissä käytetään Data Matrix protokollaa.
    barcode protocol

5.  Data Matrix ikkuna aukeaa.
    Kirjoita satunnaista dataa Tiedot (Data) kenttään ja klikkaa OK.
    Data Matrix dialog box

6. Kun viivakoodi ilmestyy tarrasuunnitelmaasi, säädä sen koko ja sijainti.
    label layout

7. Raahaa tietokannasta haluamasi sarakkeen otsikko jaa pudota viivakoodin päälle.
    Drag the column header

8. Tarkista että tieto siirtyy oikein klikkaamalla solua tietokannan sarakkeesta jonka raahasit.
    Jos tarrasuunnitelmaan tulee "Virhe" ("Invalid"), tarkista että tietokannassa ei ole tyhjää tietoa ja tiedon muoto on oikea.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D410, PT-D450, PT-D460BT, PT-D600, PT-D610BT, PT-D800W, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P910BT, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-570, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc