QL-700

Tulostus ei onnistu.

Jos tulostaminen ei onnistu, toimi seuraavasti:

Perustarkistukset

Tarkista tulostinohjaimen asetukset

Käynnistä tulostin ja tietokone uudelleen

Asenna tulostinohjain uudelleen

Perustarkistukset

Tarkistus Ohjeet
Onko tulostimeen kytketty virta?

Varmista, etta tulostimeen on kytketty virta.

Onko tulostin määritetty?

Jos näin ei ole, siirry [Ladattavat tiedostot] -osioon ja lataa käyttöjärjestelmääsi sopiva tulostinohjain.

Älä käytä sisäänrakennettua Windows (inbox) -ohjainta (vain QL-5-sarja)
Jotta kaikki toiminnot toimisivat oikein, sinun on käytettävä uusinta tulostinohjainta Windowsin mukana toimitetun sijaan.

Onko tulostusvirheitä tai tiedonsiirtovirheitä? Katkaise tulostimesta virta ja kytke se uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, laite on ehkä huollettava. Ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun.

Onko USB-kaapelin molemmat päät liitetty oikein tietokoneeseen ja tulostimeen?

• Irrota USB-kaapeli tulostimesta ja tietokoneesta ja kytke se uudelleen.
  • Kokeile toista USB-porttia, jos se on käytettavissä.
  • Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja kytke tulostin suoraan tietokoneeseen.
  • Käytä USB-kaapelia, jonka pituus on enintään 2 metriä (6 jalkaa).
  • Jos mukana on USB-kaapeli, käytä sitä.
  • Varmista, ettet ole vahingossa liittänyt USB-kaapelia verkkokaapelin porttiin USB-portin sijasta.
Onko DK-rulla asetettu oikein?

Varmista, että:

• DK-rulla on asennettu oikein. Jos näin ei ole, irrota se ja asenna se uudelleen.
  • DK-tarraa on tarpeeksi jäljellä.
  • DK-rullalokeron kansi on kiinni.
Jos tulostin tukee P-touch Editor Lite -tilaa, onko tila poistettu käytöstä?

Varmista, että Editor Lite -tila ei ole käytössä. Jos Editor Lite-merkkivalo palaa, pidä Editor Lite -painiketta painettuna, kunnes Editor Lite-merkkivalo sammuu.

Mac:
Jos käytössä on AirPrint / P-touch Editor 5.3 tai uudempi, onko tulostin ja iOS (iPadOS) -laite / tietokone liitetty oikein?

Varmista, että tulostin ja iOS (iPadOS) -laite / tietokone on liitetty oikein.

Jos tulostaminen ei vieläkään onnistu, katso seuraava osio.

Tarkista tulostinohjaimen asetukset

Avaa Laitteet ja tulostimet.  (Lisätietoja laitteiden ja tulostimien avaamisesta on kohdassa Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.)

1. Varmista, että tulostin on valmis.

1. Muuta kuvakenäkymäksi Suuret kuvakkeet.
    2. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta. Jos tila ei muutu, vaikka tulostimeen on kytketty virta, asenna tulostinajuri uudelleen valitsemalla Asenna tulostinohjain uudelleen.

Jos näkyvissä on useampi samanniminen ohjain (Brother [Mallin nimi] ja Brother [Mallin nimi] (Kopio 1)),
      katso sivulta "samaan tietokoneeseen on liitetty useita tulostimia, mutta vain yhdellä niistä voi tulostaa.”.

2. Varmista, ettei tulostustöitä ole jäänyt tulostusjonoon.

Jos lähetät tulostustyön tietokoneesta, mutta se keskeytyy tai jos tulostustyö ei ole valmis, työ voi juuttua tietokoneen tulostusjonoon. Tämä estää tulostinta vastaanottamasta muitakaan tulostustöitä.

Poista kaikki tulostustyöt ja yritä tulostusta uudelleen.

Windows
    1. Avaa tulostinkansio.
    2. Kaksoisnapsauta tulostimen kuvaketta.
    3. Valitse Tulostin > Peruuta kaikki tiedostot > Kyllä.
    Mac
    1. Valitse Avaa tulostusjono... Tai tulostusjono...
    2. Valitse peruutettava tulostustyö.
    3. Napsauta Poista -painiketta.

Käynnistä tulostin ja tietokone uudelleen

Tietokoneen käyttöjärjestelmä on saattanut muuttua epävakaaksi. Toimi seuraavasti:

1. Katkaise tulostimesta virta.
  2. Tallenna kaikki tiedot tietokoneeseen ja sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen, käynnistä tulostin uudelleen.
  5. Jos ongelma jatkuu edellä mainittujen vaiheiden tarkistamisen jälkeen, yritä asentaa tulostinajuri uudelleen.

Asenna tulostinohjain uudelleen

On mahdollista, että tulostinohjainta ei ole asennettu oikein. Poista tulostinajurin asennus tulostinohjaimen asennuksen poisto-ohjelmalla (Asennuksen poistotyökalu-apuohjelma) ja asenna sitten tulostinohjain uudelleen.

Voit ladata tulostinajurin poisto-ohjelman (Asennuksen poistotyökalu-apuohjelman) tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-570, QL-700, QL-800, QL-810W/810Wc