QL-700

Osoitetarran luonti (P-touch Editor 5.0 Windows-versio)

Seuraavassa käyttöesimerkki miten P-touch Editorilla luodaan perus-osoitetarra.

1. Avaa P-touch Editor ja luo uusi tarrapohja

< Esimerkissä käytetään Express-toimintoa >
    Image

Valitse Käynnistä [Start] - Ohjelmat [All Programs (tai Programs)] - [Brother P-touch] - [P-touch Editor 5.0]. P-touch Editor 5.0 käynnistyy. Valitse laitteesi malli ja varmista että välilehti New on valittuna. Napsauta OK.

2. Valitse tarran koko

Image

Valitse tarran koko kohdasta Media. Voit tehdä muita asetuksia tarvittaessa.

Jos Media-asetuksia ei näy vasemmalla, napsauta työkalurivin nappia Image .

3. Kirjoita teksti

Image

Napsauta työkalurivin nappia Image jos haluat luoda tekstilaatikon ja kirjoita teksti. Voit luoda tekstilaatikon työkalurivin toiminnoilla ja kirjoittaa tekstin. Voit tarvittaessa valita tekstin korostuskeinoja Text-valikosta (vasemmalla).

4. Lisää tarralle tekstikehys

Image

Napsauta työkalurivin nappia Image . Kehysikkuna (Frame Properties) ikkuna avautuu. Valitse yksi ja paina OK.

5. Tulosta tarra

Napsauta työkalurivin nappia Image .

6. Valmis tarra

Image

Poista tarran suojapaperi ja kiinnitä tarra.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1230PC, PT-2100, PT-2430PC, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2130N, TD-4000, TD-4100N