QL-650TD

Nimikyltin luonti tarrapohjaa käyttäen. (P-touch Editor 5.0 Windows-versio)

1. Käynnistä P-touch Editor

< Esimerkissä käytetään Express-tilaa >
    Image

Käynnistä P-touch Editor, valitse aloitusvalikosta välilehti [Select by Use]. Valitse "Name Badges" ja sitten Next.

2. Valitse tarrapohja

Image

Saat luettelon tähän ryhmään kuuluvista tarrapohjista. Valitse yksi pohja ja napsauta Finish.

3. Kirjoita teksti

Image

Napsauta Image niin pääset muokkaamaan tekstiä. Kirjoita nimi ja muut tiedot niille varattuihin kenttiin.

Image

4. Tulosta tarra

Napsauta Image niin tarra tulostetaan.

5. Tarra on valmis

Image

Poista tarran suojapaperi ja kiinnitä tarra.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2130N, TD-4000, TD-4100N