QL-650TD

Viivakoodin tai QR-koodin sisältävän tarran luominen (P-touch Editor 5.2 tai uudempi Mac-tietokoneessa)

Luo viivakoodi/QR-koodi sisältävä tarra seuraavasti:

1. Avaa P-touch Editor.
    Voit ladata P-touch Editorin tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
  2. Valitse viivakoodiprotokolla jollakin seuraavista tavoista.
    • Valitse valikkoriviltä Lisää> viivakoodi... > viivakoodiprotokolla, jota haluat.
      valikkorivillä

• Valitse työkaluriviltä viivakoodi > viivakoodiprotokolla, jota haluat käyttää.
      työkalupalkissa

Luo QR-koodi valitsemalla QR Code/Micro QR Code.

3. Näyttöön tulee viivakoodin muokkausikkuna.
    Syötä viivakooditiedot ruutuun Tiedot ja muut tarvittavat tiedot ja valitse sitten OK.
    viivakoodien muokkausikkuna
  4. Viivakoodi lisätään tarralle.

Viivakoodiprotokollaa ei voi muuttaa viivakoodin luomisen jälkeen.

Siirry takaisin vaiheeseen 2 ja valitse haluamasi viivakoodiprotokolla ja luo uusi viivakoodi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D450, PT-D600, PT-D800W, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P910BT, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-570, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc