QL-650TD

Tietokoneeseen tuli viesti "The cassette is incorrect.". Mitä se tarkoittaa?

Image

Ilmoitus tarkoittaa, että P-touch Editorista valittu tarran leveys on eri kuin P-touch-laitteessa olevan tarrakasetin leveys.

Ratkaisu 1: Vaihda tarrakasetti
  1. Osoita nappia "Stop job".

2. Aseta laitteeseen oikean kokoinen tarrakasetti.

3. Valitse keskeytetty tulostustyö ja osoita nappia "Resume" niin tulostus jatkuu.

Image

Ratkaisu 2: Muuta tarran leveyttä

1. Peruuta tulostustyö osoittamalla nappia "Delete job".

2. Avaa P-touch Editor 3 valikko "Page Properties" ja muuta tarran leveysasetusta niin että se vastaa laitteessa olevan kasetin leveyttä.

Image

3. Käynnistä tulostus uudestaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2420PC, PT-2700, PT-3600, PT-9200DX, PT-9500PC, PT-9600, PT-D450, PT-D600, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD