QL-650TD

Asennusohjelma ei löydä laitetta.

Tarkista seuraavat seikat.

• [Tarkista verkon toiminta]

Verkossa laitteen ja asennusohjelmaa ajavan tietokoneen välillä voi olla viallinen laite.
    Tarkista keskittimen ja/tai reitittimen LINK- ja POWER-merkkivalojen tila.
    Verkko-ongelmien syynä voi olla viallinen kaapeli, liitin tai laite. Vaihda kaapeli tai laite (kuten keskitin) tarvittaessa ja katso toimiiko yhteys.

• [Tarkista laitteen merkkivalojen tila]

Tarkista palaako laitteen vihreä merkkivalo (10/100 BASE-verkko). Sen tulee palaa tasaisesti, ei vilkkua.
    Tarkista että laitteen oranssi merkkivalo LED (STAT, STATUS) vilkkuu ajoittain.
    Jos valot näyttävät jotain muuta, tarkista verkkokaapelin toiminta.
    Jos ongelma ei poistu, vaihda kaapeli tai laite (kuten keskitin) tarvittaessa ja katso toimiiko yhteys.

• [Tarkista laitteen ja tietokoneen verkkosegmentti]

Laitteen ja asennusohjelmaa ajavan tietokoneen tulee olla samassa verkkosegmentissä.
    Tarkista että ensiasennuksen aikana molemmat laitteet ovat samassa segmentissä ja että segmentissä ei ole toimivaa reititintä tai palvelinta.
    Jos verkossa ei ole reititintä, aseta laitteeseen ja tietokoneeseen samaan segmenttiin kuuluvat IP-osoitteet.

• [Tarkista että asennusohjelmaa ajavaan tietokoneeseen on asetettu IP-osoite]

Tarkista tietokoneen verkkoasetukset ikkunasta Ominaisuudet tai käyttämällä käskyä "ipconfig".
    Jos tietokoneessa ei ole IP-osoitetta, se on asetettava.

• [Tarkista onko verkossa reititintä tai DHCP-palvelinta joka pystyy asettamaan IP-osoitteen automaattisesti]

Palvelin on voinut antaa laitteelle IP-osoitteen jonka kautta laite ei voi olla yhteydessä tietokoneeseen.
    Kun laitetta asennetaan ensi kertaa, anna laitteelle ja tietokoneelle IP-osoitteet jotka kuuluvat samaan verkkosegmenttiin jossa ei ole reititintä tai palvelinta.

• [Tarkista onko verkossa ohjelmallisesti tai verkkolaitteella toteutettu turvatoiminto, kuten palomuuri]

Palomuuri voi estää liikenteen laitteeseen. Poista toiminto tilapäisesti käytöstä niin näet jatkuuko ongelma.

• [Laitetta on käytetty aiemmin ja laitteeseen on jäänyt edelliset asetukset]

Palauta laitteeseen tehdasasetukset ja suorita asennusohjelma uudestaan.
    Ks. UKK "Kuinka PS-9000 asetetaan tehdasasetuksiinsa?"

• [Laitetta ei ole käynnistetty uudelleen]

Kun laitteeseen on kytketty virta, kestää noin 30 sekuntia ennenkuin se on käyttövalmis.
    Odota 30 sekuntia ja yritä suorittaa asennusohjelma uudestaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD