QL-580N

Tulostimen jakaminen Windows 7:ssä jaetussa verkkoympäristössä.

Jaetussa verkkoympäristössä jokainen tietokone (asiakastietokone) lähettää tietoja keskitetysti keskustietokoneen eli palvelintietokoneen kautta seuraavasti:

Tällaista keskustietokonetta kutsutaan usein palvelimeksi tai tulostuspalvelimeksi.

Jaa Brother-laitteesi verkossa seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Jotta tulostimen jakaminen toimisi oikein, varmista seuraavat asiat:

• Verkko on määritetty oikein.
  • Kunkin tietokoneen käyttöoikeudet on määritetty oikein.

Huomautus: Brother ei voi auttaa ongelmissa, jotka voivat johtua väärin määritetyistä verkko- tai käyttäjäasetuksista. Lisätietoja asetuksista saat verkonvalvojalta tai Windowsin käyttöoppaasta.

Palvelintietokoneen asetukset

1. Asenna tulostinohjain. (Uusin tulostinohjain on saatavilla tämän sivuston [Ladattavat tiedostot]-osiosta.)
  2. Valitse [Käynnistä] - [Laitteet ja tulostimet].
  3. Napsauta tulostimen nimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Tulostimen ominaisuudet].
  4. Avaa [Sharing] (jakaminen) -välilehti.
  5. Valitse [Jaa tämä tulostin]. (Jos näet [Muuta jakamisasetuksia] -painikkeen, napsauta sitä.). Kirjoita tulostimen jakonimi kohtaan [Jakonimi] ja valitse [OK].
    Jos asiakastietokone ja palvelintietokone käyttävät eri käyttöjärjestelmää (32- ja 64-bittistä), asenna asiakastietokoneen kanssa yhteensopiva tulostinohjain palvelintietokoneeseen. Valitse [Lisäohjaimet...] Lisää ohjain [Sharing] (jakaminen) -välilehdessä.

Asiakastietokoneen asetukset

Voit lisätä jaetun tulostimen asiakastietokoneeseen kirjautumalla sisään järjestelmänvalvojana ja noudattamalla seuraavia ohjeita:

Verkkojaon määritys

1. Valitse [Käynnistä] – [Ohjauspaneeli] – [Verkko ja Internet].
  2. Valitse [Verkko- ja jakamiskeskus].
  3. Valitse [Muuta jakamisen lisäasetuksia].
  4. Valitse [Ota verkon etsiminen käyttöön ] ja [Ota tiedostojen ja tulostimien jakaminen käyttöön] ja valitse sitten [Tallenna muutokset].

Tulostinajurin asentaminen

1. Käynnistä asennus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Valitse [Connection Type] (Yhteystyyppi) -ikkunassa [Network Shared Printer / Wired Network Connection ] (Jaettu verkkotulostin / kiinteä verkkoyhteys) ja valitse sitten [Next] (Seuraava).

Tarkista, että LAN-kaapeli ja laite on liitetty.

3. Valitse tulostimen tulostinjono ja valitse sitten [OK].

Ota yhteys järjestelmänvalvojaan, jos et tiedä tulostimen sijaintia verkossa tai tulostimen jakonimeä.

4. Jatka asennusta noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-9800PCN, QL-1060N, QL-580N, QL-720NW, RJ-4040, TD-2120N, TD-2130N, TD-4100N, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)