QL-580N

Kuinka ohjelmisto asennetaan?

(Esimerkkinä Windows Vista-asennus)

1. Työnnä CD-ROM-levy CD-ROM-asemaan. Ohjelma "Setup.exe" käynnistyy automaattisesti.
    Jos se ei käynnisty, avaa CD-ROMin tiedostohallinta ja kaksoisnapsauta ohjelman "Setup.exe" nimeä.
    Valitse "Standard Installation".

image

2. Lue lisenssisopimus ja napsauta [Yes] jos hyväksyt sen.

3. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.

4. Aseta ruksi niiden Add-in-toimintojen valintaruutuihin jotka haluat asentaa ja napsauta [Next].
    image

5. Napsauta [OK].

6. Valitse käytettävä tietokoneliitäntä ja napsauta [Next].

USB-liitännän käyttäjät (siirry kohtaan 7)

Verkkoliitännän käyttäjät (siirry kohtaan 11)

Asennus jaetuksi tulostimeksi (siirry kohtaan 16)

<USB-liitännän käyttäjät>
  1. Valitse "Local Printer with USB cable" ja napsauta [Next].

image

2. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.
    Kun ikkuna aukeaa, varmista että tulostimessa on virta päällä.
    Kytke USB-kaapeli tietokoneeseen ja toinen pää tulostimeen.

image

3. Napsauta [Next] ja sitten "Yes". Jos valitset "No" pääset online-rekisteröintiin.

4. Napsauta [Finish] ja käynnistä ohjelma.

<Verkkokaapelin käyttäjät>

1. Valitse "Brother Peer-to-Peer Network Printer" ja napsauta [Next]. Tarkista että tulostin on kiinni verkossa verkkokaapelilla.

image

2. Valitse "Search the network for devices and choose from a list of discovered devices (Recommended)" (Etsi verkosta laitteita ja valitse löydettyjen laitteiden listasta). Tai anna tulostimen IP-osoite tai sen solmun nimi. Napsauta [Next]. Tulostimen IP-osoitteen ja solmun nimen saat tietää tulostamalla asetukset (Printer Settings Page).
  3. Valitse tulostin listasta.
  4. Napsauta [Next] ja sitten "Yes". Jos valitset "No" pääset online-rekisteröintiin.
  5. Napsauta [Finnish] ja käynnistä ohjelma.

<Asennus jaetuksi tulostimeksi>

1. Valitse "Network Shared Printer" ja napsauta [Next].

image

2. Napsauta [Next] ja sitten "Yes". Jos valitset "No" pääset online-rekisteröintiin.

3. Napsauta [Finish] ja käynnistä ohjelma.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-580N