QL-580N

Tulostus ei onnistu. (P-touch Editor 5.0 Mac-versio)

Tarkista seuraavat kohdat:

• Onko tulostinohjain asennettu oikein?

Avaa "Setup Utility / Print Center" ja tarkista onko käytetyn P-touchin tulostinohjain rekisteröity.

< Esimerkkinä QL-570 ikkuna >
    Image

• Onko valittu oikea tulostin?

Valikosta "File" valitse "Printer Setup".

Image

Tarkista onko käytetty P-touch/QL-malli valittuna kohdassa "Application Matching Printer".

Image

• Onko P-touch/QL kytketty suoraan Macin USB-porttiin?

Älä kytke P-touchia Macin näppäimistön USB-porttiin. Jos kytket P-touchin ja Macin USB-keskittimen (hub) kautta, huomaa että kaikki keskittimet eivät tue tarvittavaa yhteyskäytäntöä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2420PC, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9200DX, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700