QL-500A

Kuinka muutetaan tarraleikkausasetusta "Auto tape cut" (vain QL-550) ?    <Mac>

Voit valita leikataanko tarra automaattisesti vai ei.

Tarran automaattileikkauksen saa pois päältä näin:

1. Osoita Image niin avautuu ikkuna "Print".

2. Valitse alasvetovalikosta "Tape setting".

Image

3. Poista ruksi valintaruudusta "Auto Tape Cut".

Image

4. Osoita nappia "Print".

Huomaa: Tämän asetuksen voi tehdä vain P-touch Editorista käsin.
Seuraavan kerran kun avaat P-touch Editorin asetus palaa oletusarvoonsa (automaattinen leikkaus).

Voit tallettaa asetuksen oletusarvoksi toiminnolla "Preset":
  1. Alasvetovalikosta "Presets" valitaan "Save As..." niin avautuu ikkuna "Save Preset".

Image

2. Laatikkoon "Save Preset As:" kirjoitetaan asetuksen nimi. Osoita "OK".

Image
Asetuksen voi ottaa käyttöön tulostuksessa valitsemalla sen nimen alasvetovalikosta "Presets".

Image
Osoita nappia "Print".

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-500, QL-500A, QL-550, QL-650TD