En voi yhdistää laitettani Windows 11-tietokoneeseen USB-liitännällä.

Microsoft julkaisee joulukuussa 2021 Windows 11-päivityksen, joka ratkaisee seuraavat ongelmat:

• Tietokone ei tunnista Brotheria kun se yhdistetään tietokoneeseen USB-liitännällä.
  • Brotherin asetuksia ei voi muuttaa Tulostinasetustyökalulla (Printer Setting Tool).
  • P-touch Editorin toiminnot Tarkista materiaali (Check Media) ja Hajautettu tulostus (Distributed Printing) eivät toimi.
  • Tietokoneeseen ei voi yhdistää USB-liitännällä useampia kuin yhden Brother-laitteen.

Käynnistä Windows Update ja asenna Windows 11-päivitys KB5008215.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-773, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3250WB, RJ-4250WB, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)