HL-S7000DN

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Kansi auki

Ilmoitus "Kansi auki" ilmoittaa että jokin laitteen kansista on auki tai raollaan. Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.



  • Kasettikotelon kansi:
    Sulje värikasettikotelon kansi.

    Firmly close the ink cartridge cover.

  • Yläkansi:
    Sulje yläkansi painaen niin että kuuluu naksahdus.

    Firmly close the top cover until it clicks.

  • Sisempi takakansi:
    Sulje sisempi takakansi joka löytyy laitteen takaosasta.

    Firmly close the inner back cover.

  • Ulostuloalustan kansi (lisävaruste):
    Sulje ulostuloalustan kansi laitteen takaosassa.

    Firmly close the back cover of the optional output tray.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-S7000DN

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.