HL-L8250CDN

Otin juuri Brotherin ulos tehtaan pakkauksesta ja tulosteet ovat haaleita tai haaleita toiselta reunalta.

Seuraava koskee laitteita joissa tulostusongelma ilmeni välittömästi kun se oli otettu ulos paketista. Muussa tapauksessa täältä näet lisää esimerkkejä tulostuslaatuongelmista.

Tarkista että laitteesta on poistettu kaikki pakkausmateriaalit.
HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.
    Open Front Cover
  2. Ota kiinni rumpuyksikön sinisestä kahvasta. Nosta yksikköa ylös ja vedä ulos niin pitkälle kuin se tulee.
    HUOM: Jos yksikkö ei tule ulos, katso että etukansi on täysin auki
    Pull Drum

3. Varmista että kaikki oranssit pakkausmuovit (4 erillistä osaa) ja mahdolliset siniset teipit on poistettu rumpuyksiköstä.

PackingMaterial
  4. Ota kiinni värikasetin kahvasta ja nosta kasetti pois. Tee tämä kaikille värikaseteille ja aseta takaisin.

1. Ota kiinni mustan värikasetin kahvasta ja työnnä sitä vähän kohti laitteen takaseinää niin lukitus irtoaa.
    2. Nosta kasetti pois rumpuyksiköstä.
    3. Aseta kasetti rumpuyksikköön ja vedä sitä vähän itseäsi kohti niin että se lukittuu paikalleen (kuuluu naksahdus).
    4. Toista kohdat a - c kaikille muille 3 värikasetille (syaani, magenta ja keltainen).

5. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen.
  6. Sulje laitteen etukansi.
  7. Kun näytössä lukee päivämäärä ja aika, tulosta testisivu.

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laitetiedot (Machine Info). Paina OK.
    2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Testitulostus (Test Print). Paina OK.
    3. Laite tulostaa testisivun.

Jos virheilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L8250CDN, HL-L8350CDW