HL-L6400DW(T)

Tulostusprofiilin luonti tai poisto (Windows®)

Voit lisätä enimmillään 20 uutta tulostusprofiilia mukautetuilla asetuksilla.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Perusasetukset- ja Lisäasetukset -välilehteä ja määritä haluamasi tulostusasetukset uudelle tulostusprofiilille.
  4. Valitse Tulostusprofiilit-välilehti.
  5. Tee jokin seuraavista:
    Uuden tulostusprofiilin luonti:
    1. Napsauta Lisää profiili.
      Lisää profiili -valintaikkuna avautuu.
    2. Kirjoita uuden tulostusprofiilin nimi Nimi -kenttään.
    3. Napsauta kuvakeluettelon kuvaketta, jota haluat käyttää tämän profiilin kanssa.
    4. Napsauta OK.
      Uuden tulostusprofiilin nimi lisätään Tulostusprofiilit-välilehden luetteloon.
    Luodun tulostusprofiilin poisto:
    1. Napsauta Poista profiili.
      Poista profiili -valintaikkuna avautuu.
    2. Valitse poistettava profiili.
    3. Napsauta Poista.
    4. Napsauta Kyllä.
    5. Napsauta Sulje.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)