HL-L6400DW(T)

Active Directory® -todennuksen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Active Directory® -todennus tukee Kerberos- ja NTLMv2-todennusta. Sinun on määritettävä SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) ja DNS-palvelin todennusta varten.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

http://192.168.1.2

3. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  4. Napsauta User Restriction Function (Käyttäjän rajoitustoiminto) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  5. Valitse Active Directory Authentication (Aktiivisen hakemiston todennus).
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Valitse Active Directory Authentication (Aktiivisen hakemiston todennus) vasemmasta siirtymispalkista.
  8. Määritä seuraavat asetukset:
    Asetus
    Kuvaus
    Storage PC Print Data (Tallennetut PC-tulostustiedot)
    Tämän valinnan avulla voit tallentaa saapuvia faksitietoja. PC-tulostustyöt tulostetaan automaattisesti, kun kirjaudut sisään laitteeseen. Ominaisuus on käytettävissä vain Brother-tulostinohjaimen luomille tulostustiedoille.
    Remember User ID (Muista käyttäjätunnus)
    Tämän valinnan avulla voit tallentaa käyttäjätunnuksesi.
    Active Directory Server Address (Aktiivisen hakemiston palvelinosoite)
    Active Directoryn® palvelimen IP-osoite tai palvelimen nimi (esim. ad.example.com).
    Active Directory Domain Name (Aktiivisen hakemiston verkkoalueen nimi)
    Syötä Active Directoryn® -verkkoalueen nimi.
    Protocol & Authentication Method (Protokolla ja todennustapa)
    Valitse protokolla ja todennusmenetelmä.
    LDAP Server Port (LDAP-palvelinportti)
    Kirjoita LDAP-palvelin portin numero (käytettävissä vain LDAP + kerberos -todennusmenetelmälle).
  9. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)