HL-L6300DW(T)

Tavallisen paperin, kirjelomakkeiden, värillisten paperin, ohuen paperin, kierrätyspaperin ja hienopaperin asettaminen MT-alustaan

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on myös muutettava.

1. Nosta tukiläppä ylös, jotta paperi ei pääse liukumaan pois luovutusalustalta (tulostuspuoli alaspäin).
  2. Avaa MT-alusta ja laske se alas kevyesti.
  3. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).
  4. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan. Jos oikeassa reunassa olevassa paperiohjaimessa on vipu, paina vipua ja työnnä paperiohjainta.
  5. Aseta paperi MT-alustaan tulostuspuoli ylöspäin. Jos käytössä on kirjelomake tai esipainettu paperi, aseta paperi oikeaan suuntaan kuvassa esitetyllä tavalla.
    Varmista, että paperinippu on yläreunan merkkien alapuolella (1).

Kirjelomakkeiden tai esipainetun paperin suunta

1-puolinen tulostus

• tulostuspuoli ylöspäin
    • yläreuna ensin

Automaattinen kaksipuolinen tulostus (pitkän sivun sidonta)

• tulostuspuoli alaspäin
    • alareuna ensin

Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia kaksipuolisessa tulostuksessa, muuta laitteen asetusta seuraavasti:

• (HL-L5000D/HL-L5100DN/HL-L5100DNT/HL-L5200DW/HL-L5200DWT/HL-L6250DN)

Paina [Paperikasetti]>[2-puolinen]>[Yksittäinen kuva]>[2-puol. syöttö].

• (HL-L6300DW/HL-L6300DWT/HL-L6400DW/HL-L6400DWT)

Paina [Asetukset]>[Paperikasetti]>[2-puolinen]>[Yksittäinen kuva]>[2-puol. syöttö].

6. Lähetä tulostustyö laitteeseen.
    Muokkaa tulostusasetuksia Tulostus-valintaikkunassa ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneeltasi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)