HL-L6300DW(T)

Tulostusmelun vähentäminen

Hiljainen tila -asetus voi vähentää tulostusmelua. Kun Hiljainen tila on päällä, tulostusnopeus hidastuu. Tehdasasetus on pois päältä.

HL-L5000D/HL-L5100DN/HL-L5100DNT/HL-L5200DW/HL-L5200DWT/HL-L6250DN

1. Tuo [Yleiset aset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  2. Tuo [Säästötoiminnot]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  3. Valitse [Hiljainen tila] painamalla tai ja paina sitten OK.
  4. Tuo näyttöön [Kyllä] tai [Ei] -vaihtoehto painamalla tai ja paina sitten Go (Siirry).

HL-L6300DW/HL-L6300DWT/HL-L6400DW/HL-L6400DWT

1. Paina [Asetukset]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Hiljainen tila].
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina .

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)