HL-L6300DW(T)

WLAN-raportin tulostus

WLAN-raportti kertoo laitteen langattoman yhteyden tilan. Jos langattoman yhteyden muodostus epäonnistuu, katso virhekoodi tulostetusta raportista.

HL-L5200DW/HL-L5200DWT

1. Valitse [Laitetiedot] painamalla tai ja paina sitten OK.
  2. Valitse [Tul. WLAN-rap.] painamalla tai ja paina sitten OK.
    Laite tulostaa WLAN-raportin.

HL-L6300DW/HL-L6300DWT/HL-L6400DW/HL-L6400DWT

1. Paina [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Tul. WLAN-rap.].
  2. Paina [OK].
    Laite tulostaa WLAN-raportin.
  3. Paina .

Jos WLAN-raportti ei tulostu, tarkista laitteen mahdolliset virheet. Jos ei havaita mitään virheitä, odota yksi minuutti ja yritä sitten tulostaa raportti uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5200DW(T), HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)