HL-L5200DW(T)

Suojattu tulostus (Macintosh)

Suojatun tulostuksen avulla voit varmistaa, että luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat eivät tulostu, ennen kuin olet antanut salasanan laitteen ohjauspaneeliin.
  • Suojatut tiedot poistetaan laitteesta, kun katkaiset laitteen virran.

HL-L5000D/HL-L5100DN/HL-L5100DNT/HL-L5200DW/HL-L5200DWT/HL-L6250DN

1. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  2. ValitseBrother XXX-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
  3. Napsauta sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse Suojattu tulostus -vaihtoehto. Suojattu tulostus -vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  4. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  5. Kirjoita käyttäjänimesi, työn nimi sekä nelinumeroinen PIN-koodi.
  6. Osoita Tulosta.
  7. Paina laitteen ohjauspaneelissa Secure (Suojattu tulostus).
  8. Näytä käyttäjänimesi painamalla tai ja paina sitten OK.
    Tämän nimen suojattujen töiden luettelo tulee LCD-näyttöön.
  9. Tuo työ näkyviin painamalla tai ja paina sitten OK.
  10. Anna nelinumeroinen PIN-koodisi.
    Syötä kukin numero valitsemalla numero painamalla tai ja paina sitten OK.
  11. Valitse [Tulosta] painamalla tai ja paina sitten OK.
  12. Tuo näkyviin haluamasi kopioiden määrä painamalla tai .
  13. Paina OK.
    Laite tulostaa tiedot.
Kun suojatut tiedot on tulostettu, ne poistetaan laitteen muistista.

HL-L6300DW/HL-L6300DWT/HL-L6400DW/HL-L6400DWT

1. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  2. ValitseBrother XXX-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
  3. Napsauta sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse Suojattu tulostus -vaihtoehto. Suojattu tulostus -vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  4. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  5. Kirjoita käyttäjänimesi, työn nimi sekä nelinumeroinen PIN-koodi.
  6. Osoita Tulosta.
  7. Paina laitteen ohjauspaneelissa [Toiminnot].
  8. Paina [Suojattu].
  9. Näytä käyttäjänimet painamalla tai ja paina sitten käyttäjänimeäsi.
    Kyseisen nimiset suojatut työt näkyvät LCD-näytössä.
  10. Tuo tulostettava raportti näyttöön painamalla tai ja paina sitä.
  11. Anna nelinumeroinen PIN-koodisi ja paina [OK].
  12. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  13. Paina [Aloita].
    Laite tulostaa tiedot.
Kun suojatut tiedot on tulostettu, ne poistetaan laitteen muistista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)