HL-L5100DN(T)

Paksun paperin ja etikettien asettaminen ja tulostaminen MT-alustan kautta

Kun takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin) on vedetty alas, laitteella on suora paperipolku MT-alustasta laitteen takaosaan saakka. Tämä manuaalinen syöttö- ja luovutusmenetelmä sopii paksulle paperille ja tarroille tulostukseen.

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on myös muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
  2. Avaa paperin pysäytin (Käytettävissä vain joissakin malleissa).
  3. Avaa laitteen etuosassa oleva MT-alusta ja laske se varovasti alas.
  4. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).
  5. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan. Jos oikeassa reunassa olevassa paperiohjaimessa on vipu, paina vipua ja työnnä paperiohjainta.
  6. Aseta paperia MT-alustaan.
    • Varmista, että paperinippu on yläreunan merkkien alapuolella (1).
    • Aseta paperi MT-alustaan tulostuspuoli ylöspäin.
  7. Lähetä tulostustyö laitteeseen.
    Muuta tulostusasetuksia tulostusnäytössä ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneeseen.
  8. Sulje paperin pysäytin.
  9. Sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), kunnes se lukittuu paikoilleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)