HL-L5100DN(T)

Vaihda rumpu

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia. Jos haluat tietää niiden eron, katso lisätietoja kohdasta väriainekasetin ja rummun välinen ero.

Rumpuyksikkö vaihdetaan seuraavasti:

Rumpuyksikön vaihto

1. Varmista, että laitteessa on virta päällä.
  2. Avaa tulostimen etukansi vetämällä reunoista.
    Avaa etukansi
  3. Vedä rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmä ulos. Aseta rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    Poista väriaine
  4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.
    Poista väriaine
  5. Ota uusi rumpuyksikkö pakkauksesta.
  6. Lisää väriainetta
  7. Asenna värikasetti kunnolla uuteen rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
  8. Varmista, että värikasetti on oikein paikoillaan, sillä muutoin se saattaa irrota rumpuyksiköstä.
  9. Puhdista rumpuyksikössä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää kielekettä kevyesti oikealta vasemmalle ja takaisin useita kertoja.
    Puhdista koronajohto
    Muista palauttaa kieleke lähtöpaikalleen (1). Kielekkeen nuolen tulee kohdata rumpuyksikön nuolen kanssa. Jollet tee näin, tulosteissa voi näkyä pystysuuntainen raita.
  10. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin tulostimeen.
    Asenna väriaine
  11. Sulje laitteen etukansi.

Kuittaa rumpuyksikkö vaihdetuksi.

Kun rumpuyksikkö vaihdetaan uuteen, rummun laskuri on nollattava seuraavasti:

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa tulostimen etukansi vetämällä reunoista.
    Avaa etukansi
  3. Paina OK - painiketta noin kahden sekunnin ajan, jotta näyttöön tulee Rumpuyksikkö, ja paina sitten OK -painiketta.
  4. Nollaa rummun laskuri painamalla nuoli ylös-painiketta.
  5. Sulje laitteen etukansi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN