HL-L3270CDW

Kirjekuorien asettaminen käsinsyöttörakoon ja niille tulostaminen

Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on myös muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
    Laite ottaa käsinsyöttötilan käyttöön, kun käsinsyöttörakoon asetetaan paperia.
  2. Vedä vasemman- ja oikeanpuoleinen harmaa vipu alas piirroksen mukaisesti.
  3. Avaa laitteen etuosassa oleva käsinsyöttörako.
  4. Siirrä käsinsyöttöraon paperinohjaimet käyttämäsi paperin leveydelle molemmin käsin.
  5. Aseta molemmin käsin yksi kokonainen kirjekuori käsinsyöttörakoon, kunnes kirjekuoren etureuna koskettaa paperinsyöttöteloja. Kun laite alkaa vetää paperia sisään, päästä siitä irti.
    • Laita kirjekuori käsinsyöttörakoon tulostuspuoli ylöspäin.
    • Jos kirjekuori on asetettava käsinsyöttörakoon uudelleen, vedä kirjekuori kokonaan ulos laitteesta.
    • Älä aseta käsinsyöttörakoon enempää kuin yksi kirjekuori kerrallaan, sillä se voi aiheuttaa paperitukoksen.
    • Varmista, että kirjekuori on suorassa ja oikeassa asennossa käsinsyöttöraossa. Muutoin kirjekuoren syöttäminen ei ehkä onnistu oikein ja tuloste voi olla vino tai paperi voi juuttua laitteeseen.
  6. Lähetä tulostustyö laitteeseen.
    Muokkaa tulostusasetuksia Tulostus-valintaikkunassa ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneeltasi.
    Asetukset
    Kirjekuorivaihtoehdot

Paperikoko

Com-10

DL

C5

Monarch

Tulostusmateriaali

Kirjekuoret

Kuori, paksu

Kuori, ohut

7. Kun tulostunut kirjekuori tulee ulos laitteesta, aseta seuraava kirjekuori paikoilleen. Toista tämä jokaiselle tulostettavalle kirjekuorelle.
  8. Kun tulostus on valmis, palauta edellisessä vaiheessa säätämäsi kaksi harmaata vipua alkuperäiseen asentoonsa.
  9. Sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), kunnes se lukittuu paikoilleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW