HL-L3270CDW

Mikä on Brotherin verkkokortin, BRAdminin, Remote Setupin tai www-pohjaisen hallinnan oletussalasana?

Laiteasetusten muuttamisen oletussalasana on joko:

• "initpass"
    TAI
  • Koneen takaosassa tai pohjassa oleva salasana, jota edeltää teksti PWD
    Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Katso video jossa eri vaiheet esitetään.

• *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
    • Tässä näkyvä laite tai osat (kuten sähkö- tai puhelinjohto) voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.
    • Videon sisältöön voidaan tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta.
    • Jos laitteessa ei ole tarraa, jossa lukee "Pwd", silloin oletussalasana on "initpass".

Joissakin malleissa voit tarkistaa oletussalasanan myös tulostamalla verkkomääritysraportin.

Suosittelemme vaihtamaan oletussalasanan heti, jotta voit suojata koneesi luvattomalta käytöltä ja tehdä seuraavista ominaisuuksista ja ohjelmistoista turvallisempia:

• WWW-pohjainen hallinta
  • BRAdmin Light/BRAdmin Professional
  • Etäasetus (vain verkon kautta)
  • Laiteohjelmapäivitys

Jos muutit Brotherin salasanan ja olet unohtanut salasanan, palauta verkkoasetukset tehdasasetuksiinsa, jolloin käyttöön tulee oletussalasana. Kadonneen salasanan palauttaminen ei onnistu.

(Langattoman verkkoyhteyden käyttäjät)
Jos Brother-laite oli yhdistetty langattomaan verkkoon ja verkkoasetukset palautettiin tehdasasetuksiinsa, Brother-laite on yhdistettävä uudelleen langattomaan verkkoon.

Salasanan vaihtaminen:

1. Avaa nettiselain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi).
    Esimerkiksi: https://192.168.1.2
  3. Kirjoita oletussalasana kenttään Login.
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja) -välilehteä.
    *Jos sivulla ei ole välilehteä Administrator, valitse Login Password (Kirjautumissalasana).
  5. Kirjoita uusi salasana kenttään Enter New Password.
    Kirjoita tarvittaessa salasana muistiin ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.
  6. Kirjoita uusi salasana uudestaan kenttään Confirm New Password (Vahvista uusi salasana).
  7. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W, DCP-J1100DW, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DS-940DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-J1300DW, MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L3750CDW