HL-L3230CDW

Väritulostuksen kohdistuksen (värirekisteröinnin) korjaus

Jos yhtenäisillä värillisillä alueilla tai kuvilla on syaani, magenta tai keltainen reuna, käytä värirekisteröintitoimintoa.

HL-L3210CW/HL-L3230CDW

1. Valitse [Tulostin] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Tuo [Värinkorjaus]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Rekisteröinti]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  4. Valitse [Kyllä] painamalla .

Värirekisteröinti alkaa automaattisesti ja kestää ainakin noin kymmenen sekuntia.

5. Paina Cancel (Peruuta)-painiketta.

HL-L3270CDW

1. Valitse [Väriaine]>[Rekisteröinti].
  2. Paina [Kyllä]-kuvaketta.

Värirekisteröinti alkaa automaattisesti ja kestää ainakin noin kymmenen sekuntia.

3. Paina -kuvaketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW