HL-L3210CW

Osien jäljellä olevan käyttöiän tarkistus

HL-L3210CW/HL-L3230CDW

1. Valitse [Laitetiedot] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Tuo [Osien käyttöikä]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  3. Valitse tarkistettavat laitteen osat painamalla tai , ja paina sitten OK.
    LCD-näytöllä näkyy osan jäljellä oleva käyttöikä.
  4. Paina Cancel (Peruuta)-painiketta.

HL-L3270CDW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Laitetiedot]>[Osien käyttöikä].
  2. Tuo laitteen osat näytölle painamalla tai ja paina sitten tarkistettavaa osaa.
    LCD-näytöllä näkyy odotettavissa oleva rumpuyksikön käyttöikä.
  3. Paina .
    Voit tuoda väriainekasettien odotettavissa olevan käyttöiän näyttöön valitsemalla [Väriaine]>[Väriä jäljellä] .

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW