HL-L3210CW

IVaihdoin juuri rumpuyksikön ja näytössä lukee edelleen ”Vaihda rumpu”/”Vaihda rumpu pian"/"Rummun pysäytys".

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia.
"Mikä on värikasetin ja rumpuyksikön välinen ero?"

Jos laite antaa värikasetin vaihtoa koskevia virheilmoituksia, katso täältä miten kuitataan vaihda väri-ilmoitus.

Kun vaihdoit rumpuyksikön näytössä lukee edelleen seuraava ilmoitus jos et kuitannut rumpua vaihdetuksi.

• Vaihda rumpu
  • Vaihda rumpu pian
  • Rummun pysäytys

> Katso rumpuyksikön puhdistaminen napsauttamalla tätä.

Rumpu kuitataan vaihdetuksi vain silloin, kun rumpuyksikkö vaihdetaan uuteen. Jos kuittaat rummun vaihdetuksi muulloin, laite ei osaa esittää rummun jäljellä olevaa käyttöikää oikein.

Suosittelemme käyttämään aitoja Brother-tarvikkeita tasalaatuisen tulostuksen ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Brotherin lasertulostimet on suunniteltu toimimaan tietyssä lämpötilassa joka vastaa värijauheen koostumusta. Vaikka muut kuin alkuperäiset tarvikkeet eivät aiheuta aina laatuongelmia, jotkin niistä saattavat heikentää tulostuslaatua tai aiheuttaa laitteen toimintahäiriöitä. Brother voi veloittaa laitteen korjauksesta, jos voidaan osoittaa, että muut kuin aidot tarvikkeet ovat aiheuttaneet vaurion, vaikka laitteen takuu olisi vielä voimassa.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3527CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L3555CDW, DCP-L3560CDW, HL-L3210CW, HL-L3215CW, HL-L3220CW(E), HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L8230CDW, HL-L8240CDW, MFC-L3750CDW, MFC-L3760CDW, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW