HL-L3210CW

Hihnayksikön vaihtaminen

Lue ennen vaihtamistoimenpiteen aloittamista Aiheeseen liittyviä tietoja: Tarvikkeiden vaihtaminen

Hihnayksikön vaihtaminen

1. Varmista, että laitteeseen on kytketty virta.
  2. Avaa yläkansi siten, että se lukittuu paikalleen.
    VAROITUS
    KUUMA PINTA

Laitteen sisäiset osat ovat erittäin kuumia. Odota, että laite jäähtyy, ennen kuin kosketat niitä.

3. Poista kaikki rumpu- ja väriainekasettiyksiköt.
    HUOMIO

Suosittelemme väriainekasetin ja rumpuyksikön sijoittamista puhtaalle, tasaiselle alustalle paperin päälle väriaineen mahdollisen roiskumisen tai leviämisen varalta.

TÄRKEÄÄ

Jotta staattinen sähkö ei vaurioittaisi laitetta, ÄLÄ koske kuvassa esitettyihin elektrodeihin.

4. Pidä hihnayksikön vihreästä kahvasta kiinni, nosta hihnayksikköä ylös ja vedä se sitten ulos ilman, että se koskettaa laitetta.
  5. Ota uusi hihnayksikkö pakkauksesta ja aseta se laitteeseen.
    HUOMAUTUS
    ÄLÄ kosketa kuvissa varjostettuja osia välttääksesi tulostuslaatuun liittyviä ongelmia.
  6. Aseta kukin väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen. Varmista, että kaikkien neljän väriainekasetin ja rumpuyksikön väri on sama kuin laitteen tarran väri.
  7. Sulje laitteen yläkansi.
  8. Nollaa hihnayksikön laskuri seuraavan kohdan ohjeiden mukaisesti.
TÄRKEÄÄ
  • Jotta tulostuslaadussa ei ilmenisi ongelmia ja laite ei vaurioituisi, ÄLÄ nollaa hihnayksikön laskuria, ellet ole vaihtamassa hihnayksikköä.
  • Muiden kuin aitojen Brother-tarvikkeiden käyttö voi vaikuttaa tulostuslaatuun, laitteiston suorituskykyyn ja laitteen luotettavuuteen.

Hihnayksikön laskurin nollaaminen (HL-L3210CW/HL-L3230CDW)

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Varmista, että laitteen kansi on suljettu.
  3. Paina OK- ja -näppäintä samanaikaisesti.
  4. Tuo [Hihna]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  5. Nollaa hihnayksikön laskuri valitsemalla [Tehdasasetus].

Hihnayksikön laskurin nollaaminen (HL-L3270CDW)

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Paina -painiketta noin viiden sekunnin ajan.
  3. Paina [Hihna]-painiketta.
  4. Paina [Kyllä]-kuvaketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW