HL-L3210CW

Rumpuyksikön vaihtaminen

Lue ennen vaihtamistoimenpiteen aloittamista Aiheeseen liittyviä tietoja: Tarvikkeiden vaihtaminen

Rumpuyksikön vaihtaminen

1. Varmista, että laitteeseen on kytketty virta.
  2. Avaa yläkansi siten, että se lukittuu paikalleen.
    VAROITUS
    KUUMA PINTA

Laitteen sisäiset osat ovat erittäin kuumia. Odota, että laite jäähtyy, ennen kuin kosketat niitä.

3. Poista LCD-näytössä ilmaistun värinen väriainekasetti ja rumpuyksikkö.
    HUOMIO

Suosittelemme väriainekasetin ja rumpuyksikön sijoittamista puhtaalle, tasaiselle alustalle paperin päälle väriaineen mahdollisen roiskumisen tai leviämisen varalta.

TÄRKEÄÄ

Jotta staattinen sähkö ei vaurioittaisi laitetta, ÄLÄ koske kuvassa esitettyihin elektrodeihin.

4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota väriainekasetti ulos rumpuyksiköstä.
  5. Poista uusi rumpuyksikkö pakkauksesta.
  6. Poista suojus.
  7. Aseta väriainekasetti tiukasti uuteen rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
    Varmista, että väriainekasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  8. Puhdista rumpuyksikön sisällä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää liuskaa kevyesti vasemmalta oikealle ja takaisin useita kertoja. Toista tämä kaikille koronalangoille.
    Muista palauttaa vihreä liuska takaisin alkuasentoon (). Liuskan nuolen on oltava kohdistettuna rumpuyksikön nuolen kanssa. Mikäli näin ei ole, tulosteissa voi näkyä pystyraita.
  9. Liu’uta väriainekasetit ja rumpuyksiköt takaisin laitteeseen. Varmista, että väriainekasetin väri on sama kuin laitteen tarran väri.
  10. Sulje laitteen yläkansi.
  11. Nollaa rumpuyksikön laskuri seuraavan kohdan ohjeiden mukaisesti.
HUOMAUTUS
  • Rumpuyksikkö kuluu käytössä rumpuyksikön pyöriessä ja ollessa kosketuksissa paperin, väriaineen ja muiden paperin kulkuradalla olevien materiaalien kanssa. Tuotetta suunniteltaessa Brother on päättänyt, että rumpuyksikön kierrosten lukumäärä on suhteellisen tarkka rumpuyksikön käyttöiän kuvaaja. Kun rumpuyksikkö saavuttaa tehdasasetuksena määritetyn kierrosrajan, joka vastaa yksikön nimellistä kestoa, tuotteen LCD-näyttö kehottaa vaihtamaan rumpuyksikön uuteen. Tuotetta voidaan edelleen käyttää, mutta tulostuslaatu ei välttämättä ole paras mahdollinen.
  • Avattu rumpuyksikkö voi vaurioitua, mikäli se altistetaan suoralle auringonvalolle (mukaan lukien pitkäaikainen altistus keinovalolle).
  • Rummun todellinen käyttöikä riippuu useista eri tekijöistä, kuten lämpötilasta, kosteudesta, paperityypistä, väriaineesta, jne. Ihanneolosuhteissa rumpuyksikön keskimääräinen käyttöikä on arviolta noin 18 000 sivua, kun yhdessä tulostustyössä on yksi sivu (yksipuolisia A4-/Letter-koon sivuja). Sivumäärään voi vaikuttaa erilaiset tekijät, mukaan lukien (niihin kuitenkaan rajoittumatta) paperityyppi ja -koko.

Emme voi hallita todelliseen käyttöikään vaikuttavia tekijöitä, emmekä tästä johtuen voi taata rumpuyksikön tulostamien sivujen minimimäärää.

• Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi on suositeltavaa käyttää ainoastaan aitoja Brother-väriaineita.

• Laitetta saa käyttää vain puhtaassa, pölyttömässä ympäristössä, jossa on riittävä ilmanvaihto.

Muulla kuin Brother-rumpuyksiköllä tulostaminen voi johtaa sekä heikentyneeseen tulostuslaatuun että laitteen käyttöiän lyhenemiseen. Takuu ei kata muun kuin Brotherin rumpuyksikön käytöstä johtuvia ongelmia.

TÄRKEÄÄ
  • Jotta tulostuslaadussa ei ilmenisi ongelmia ja laite ei vaurioituisi, ÄLÄ nollaa rumpuyksikön laskuria, ellet ole vaihtamassa rumpuyksikköä.
  • Jos nollaat rumpuyksikön laskurin ilman, että vaihdat rumpuyksikköä, laite ei pysty laskemaan jäljellä olevaa rumpuyksikön käyttöikää oikein.
  • Muiden kuin aitojen Brother-tarvikkeiden käyttö voi vaikuttaa tulostuslaatuun, laitteiston suorituskykyyn ja laitteen luotettavuuteen.

Rumpulaskurin nollaaminen (HL-L3210CW/HL-L3230CDW)

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Varmista, että laitteen kansi on suljettu.
  3. Paina OK- ja -näppäintä samanaikaisesti.
  4. Valitse [Rumpu] painamalla OK.
  5. Valitse juuri vaihtamasi rumpuyksikön värikasetin väri, ja paina sitten OK.
  6. Nollaa rumpuyksikön laskuri painamalla [Tehdasasetus].

Rumpulaskurin nollaaminen (HL-L3270CDW)

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Paina -painiketta noin viiden sekunnin ajan.
  3. Paina [Rumpu]-painiketta.
  4. Valitse juuri vaihtamasi rumpuyksikön värikasetin väri.
  5. Paina [Kyllä]-kuvaketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW