HL-L3210CW

Tulostuslokin tallennus verkkoon -toiminnon asetusten määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  5. Napsauta Store Print Log to Network (Tallenna tulostusloki verkkoon) -valikkoa.
  6. Napsauta Print Log (Tulosta loki) -kentässä On (Päälle).
  7. Määritä seuraavat asetukset:
    Asetus
    Kuvaus
    Network Folder Path (Verkkokansion polku)
    Kirjoita kohdekansio, johon loki tallennetaan CIFS-palvelimelle (eli \\ComputerName\SharedFolder).
    File Name (Tiedostonimi)
    Anna tulostuslokille tiedostonimi, jota haluat käyttää (enintään 32 merkkiä).
    File Type (Tiedostotyyppi)
    Valitse TXT- tai CSV-valinta tulostuslokin tiedostotyypille.
    Auth. Method (Tod. menetelmä)

Valitse todennusmenetelmä, joka tarvitaan CIFS-palvelimen käyttämiseen: Auto (Automaattinen), Kerberos tai NTLMv2. Kerberos on todennusmenetelmä, joka sallii laitteiden tai henkilöiden todistaa henkilöllisyytensä verkkopalvelimille yhdellä sisäänkirjautumisella. NTLMv2 on todennusmenetelmä, jota Windows® käyttää palvelimiin kirjautumiseen.

• Auto (Automaattinen): Jos valitset Auto (Automaattinen), käytetään NTLMv2-todennusmenetelmää.
    • Kerberos: Valitse Kerberos-valinta käyttääksesi vain Kerberos-todennusta.
    • NTLMv2: Valitse NTLMv2-valinta käyttääksesi vain NTLMv2-todennusta.
    • Kerberos- ja NTLMv2-todennusmenetelmää varten sinun on määritettävä myös SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) ja DNS-palvelin.
    Username (Käyttäjätunnus)
    Kirjoita todennuksen käyttäjätunnus (enintään 96 merkkiä).

Jos käyttäjätunnus on verkkoalueen osa, syötä käyttäjätunnus jommallakummalla seuraavista tyyleistä: käyttäjä@verkkoalue tai verkkoalue\käyttäjä.

Password (Salasana)
    Anna todennuksen salasana (enintään 32 merkkiä).
    Kerberos Server Address (Kerberos-palvelimen osoite) (tarvittaessa)
    Kirjoita KDC Host Address -nimi (esimerkiksi kerberos.example.com) (enintään 64 merkkiä) tai IP-osoite (esimerkiksi 192.168.56.189).
    Error Detection Setting (Virheen tunnistusasetus)
    Valitse tehtävät toimenpiteet, jos tulostuslokia ei voi tallentaa palvelimeen verkkovirheen vuoksi.
  8. Vahvista viimeisen lokin tila Connection Status (Yhteyden tila) -kentässä.
    Voit myös vahvistaa virheen tilan laitteen LCD-näytöllä.
  9. Avaa Submit (Lähetä) -sivu napsauttamalla Test Print Log to Network (Testaa tulostuslokin tallennus verkkoon).
    Voit testata asetuksia napsauttamalla Yes (Kyllä) ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    Ohita testi napsauttamalla No (Ei). Asetukset lähetetään automaattisesti.
  10. Laite testaa asetuksesi.
  11. Jos asetukset ovat sopivat, Test OK (Testi OK) sivulla näkyy.
    Jos näkyviin tulee Test Error (Testivirhe), tarkista kaikki asetukset ja tuo testisivu uudelleen näkyviin napsauttamalla Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW