HL-L3210CW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Kansi auki

Ilmoitus Kansi auki (Cover is open) tarkoittaa että Brotherin yläkansi tai takakansi on auki tai raollaan.
Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

VAIHE 1: Näytössä lukee  "Kansi auki" ja "Sulje yläkansi".

Sulje laitteen yläkansi.

Close top cover


VAIHE 2: Näytössä lukee  "Kansi auki" ja "Sulje kiinnitysyksikön kansi laitteen takana".

Sulje laitteen takakannen takana oleva kiinnitysyksikön kansi.

Close fuser cover

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3140CW, HL-3170CDW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.