HL-L2375DW

Puhelun vastaustunnuksen asettaminen

Jos laite on syvässä lepotilassa tietyn ajan, laite siirtyy virrankatkaisutilaan riippuen mallista ja asetuksista. Laite ei siirry virrankatkaisutilaan, kun laite on yhdistetty verkkoon.
  • Aloita tulostus painamalla ohjauspaneelissa ja lähettämällä sitten tulostustyö.

HL-L2310D

1. Varmista, että etukansi on suljettu ja että virtajohto on kytketty.
  2. Kytke laitteeseen virta painamalla ja varmista, että vain Ready (Valmis)-merkkivalo syttyy.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä painamalla Go (Siirry) neljä kertaa.

Kaikki LED-merkkivalot vilkkuvat kahdesti, kun automaattinen virrankatkaisutila otetaan käyttöön.

Kaikki LED-merkkivalot vilkkuvat kerran, kun automaattinen virrankatkaisutila poistetaan käytöstä.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

Valitse, kuinka pitkään laitteen on oltava syvässä lepotilassa ennen siirtymistä virrankatkaisutilaan.

1. Tuo [Yleiset aset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  2. Tuo [Säästötoiminnot]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  3. Valitse [Autom. sammutus] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse haluamasi numero painamalla tai ja paina sitten Go (Siirry).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2310D, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW